Blogi

Pysy turvassa verkon nopeimmalla VPN:llä – hyödynnä jopa 63 % ale nyt!

Tietoturva on digitalisoituvassa maailmassa tärkeämpää kuin koskaan. Siksi NordVPN ansaitsee tulla asennetuksi jokaisen ihmisen tietokoneelle. Palvelu havaitsee mahdolliset haittaohjelmat ja suojaa sekä salasanasi että tiedostosi. Lisäksi voit vaihtaa VPN:n avulla näppärästi sijaintiasi ja nauttia esimerkiksi eri maiden urheilukanavista!

Näin hankit NordVPN:n alehintaan

  1. Siirry NordVPN:lle tältä sivulta
  2. Valitse sinulle sopivin VPN-paketti jopa 63 % alennuksella
  3. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!

Kaikilla NordVPN-tuotteilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.


Nauti nopeasta ja vakaasta yhteydestä kaikkialla

Puskurointi on vihoviimeinen ilonpilaaja, joten tiedostojen suoratoisto tai lataaminen hitaalla internetyhteydellä ei ole vaihtoehto. Ei hätää – NordVPN erottuu muista VPN-palveluista lyömättömällä kokonaisuudella, johon kuuluvat takuuvarma suojaus, nopeat yhteydet ja se, ettei kaistanleveyttä rajoiteta. Valitse yli 5 400 NordVPN-palvelimesta 60 maassa ja nauti maailman nopeimmasta VPN-kokemuksesta – Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa tai missä tahansa muussa maassa. Tuhansien VPN-palvelimien ansiosta internetyhteytesi ei kärsi. Kytke VPN päälle, käytä verkkosivustoja, lataa tiedostoja, suoratoista videoita ja nauti nopeasta yhteydestä.

Turvallinen ja yksityinen pääsy internetiin

Hyvä VPN-palvelu tarjoaa turvallisen, salatun tunnelin verkkoliikenteen kulkuun. Kukaan ei näe tunnelin läpi tai saa käsiinsä verkkotietojasi. NordVPN on paras VPN, kun haluat mielenrauhaa käyttäessäsi julkista Wifi-yhteyttä. Saa henkilökohtaiset tiedot tai työtiedostot turvallisesti käyttöösi, salaa internetyhteys ja pidä selaushistoria yksityisenä. Osta VPN-palvelu saadaksesi yksityisyyttä ja turvaa verkossa.

Uusi ominaisuus suojaa mainoksilta, seurannalta ja haittaohjelmilta

Nosta verkkoturvasi seuraavalle tasolle NordVPN:n Threat Protection -ominaisuudella. Sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä VPN-palvelimeen, jotta ominaisuus toimisi. Kun otat Threat Protection -ominaisuuden käyttöön asetuksista, se tekee selaamisestasi turvallisempaa ja sujuvampaa seuraamatta toimintaasi verkossa. Älä huolehdi haittaohjelmien lataamisesta, seurannasta ja tunkeilevista mainoksista tai haitallisen URL-osoitteen käyttämisestä – Threat Protection neutraloi nämä verkkouhat ennen kuin ne voivat todella vahingoittaa laitettasi tai tietojasi.

Broidi


Näin hankit NordVPN:n alehintaan

  1. Siirry NordVPN:lle tältä sivulta
  2. Valitse sinulle sopivin VPN-paketti jopa 63 % alennuksella
  3. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!

Kaikilla NordVPN-tuotteilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja