Jääkiekko

Detroit vs Colorado: nappaa 20-100 € ilmaisveto ilman kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Expektille
  2. Talleta 20-100 euroa
  3. Lyö 20-100 € veto otteluun (min. kerroin 1.80)
  4. Voitit tai hävisit, saat vetosi panosta vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Detroit – Colorado

16.3.2023. NHL:n runkosarjaa on joukkueesta riippuen jäljellä noin 15 ottelua. Lauantaina suomalaisille NHL-faneille tarjoillaan peräti viisi Prime Time -ottelua, joista ensimmäinen on klo 19 alkava Detroit–Colorado.

Detroitin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat karisseet pois viimeaikaisten esitysten myötä. Joukkue on kovatasoisessa Atlantin divisioonassa seitsemäntenä ja idässä sijalla 13. Detroitin prosentuaalinen mahdollisuus pudotuspeleihin on vain 0,7 %.

Colorado on puolestaan pyristellyt kuiville ja joukkue on edelleen yksi lännen suurimmista mestarisuosikeista. Colorado on Keskisessä divisioonassa kolmantena ja joukkue on menossa pudotupeleihin 94,2 % varmuudella. Colorado on lännessä viidentenä.

Detroit on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi. Kyseisellä ajanjaksolla Detroit on ollut idän huonoin joukkue yhdessä Philadelphian kanssa. Joukkue on pelannut viimeiset kymmenen ottelua maalierolla 21-38. Kuluvan viikon Detroit aloitti vierastappiolla Nashvillelle. Nashville oli parempi maalein 2-1 ja Detroitin maalintekovaikeudet saivat täten jatkoa.

Detroitin joukkueessa suomalaisedustusta löytyy kaksin kappalein. Ville Husso toimii joukkueen ykkösmaalivahtina ja aina yhtä luotettava Olli Määttä häärii joukkueen puolustuksessa.

Colorado on kirjoitushetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisestä kuudesta ottelusta joukkue on yltänyt viidessä pisteille. Voittoputken aikana Colorado on kaatanut Toronton, Montrealin ja Arizonan yhteismaalein 13-7. Colorado aloitti viikkonsa 8-4-voitolla Montrealista ja 2-1-voittomaalikilpailuvoitolla Torontosta.

Coloradon loukkaantuneiden listalle tuli lisäystä alkuviikon Montreal-ottelusta. Artturi Lehkonen mursi ottelussa sormensa ja on kokoonpanosta sivussa arviolta neljästä kuuteen viikkoa. Lehkosen lisäksi loukkaantuneiden listalta löytyy muun muassa Gabriel Landeskog, Darren Helm, Erik Johnson ja Josh Manson. Kokoonpanon ainoa suomalainen Mikko Rantanen on NHL:n maalipörssissä kolmantena ja pistepörssissä sijalla 16 tehopistein 44+35=79.

Tammikuussa Colorado voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen maalein 6-3. Kyseisessä ottelussa Nathan MacKinnon hurjasteli tehopistein 2+2. Colorado on voittanut kaikki yhdeksän edellistä otteluaan Detroitia vastaan yhteismaalein 41-19. Detroit on kukistanut Coloradon edellisen kerran 18. maaliskuuta vuonna 2017.

Broidi


Nappaa 20-100 euron ilmaisveto ilman kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Expektille
  2. Talleta 20-100 euroa
  3. Lyö 20-100 € veto otteluun (min. kerroin 1.80)
  4. Voitit tai hävisit, saat vetosi panosta vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja