Broidin spesiaalit

Kikka kolmonen: osta pääsy bonuspeliin ilman turhaa kuhnailua!

Slottien pelaamisessa se kaikista odotetuin juttu yleensä on, että pääsee bonuspeliin. Kolme scatteria tai vaikkapa dollarin kuvaa ja ilo voi alkaa! Tiesitkö, että voit päästä bonukseen ihan vain suoraan ostamalla itsesi sisään bonukseen?

Ostobonuspeli on suomeksi siis kolikkopeli, joissa bonuspeliin pääsyn voi suoraan ostaa. Vaikkapa pelissä Fire in the Hole 2 voi heti ostaa tien bonuspeliin. Oston hinta on riippuvainen asetetusta panoksesta. Esimerkiksi 0,20 sentin panoksella Fire in the Hole 2 -pelin bonuspeli maksaa 14 euroa.

Diili on varsin hyvä, sillä bonuspeleistä voitot voivat olla tähtitieteelliset. Sitä pääsee tavallaan suoraan ytimeen ilman turhauttavaa odottelua. Parhaimmat ostobonuspelit ovat mielestäni jo mainittu Fire in the Hole 2 sekä Extra Chilli ja Wanted: Dead or Wild.

Toki vaihtoehtoja on useita muitakin. Kurkkaa seuraavaksi alapuolen ohjeet, miten pääset heti ostamaan bonuksen vaikkapa mainittuun Fire in the Hole 2 -peliin.

Näin homma toimii

  1. Avaa pelitili Wildzille
  2. Talleta 2O euroa
  3. Saat 4O € pelirahaa, jolla voit ostaa pääsyn bonuspeliin
  4. Kaupan päälle 2OO ilmaiskierrosta!

🔥 Jos ostobonuspelit eivät juuri nyt nappaa, löydät kaikki tarjouksemme täältä!

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja