Viihde

Nyt on kuumaa! EOTB-sinkut rohkeina Instagramissa

Ex on the Beach Suomi palaa TV-ruutuihin maaliskuussa, mutta tällä kertaa hiekkaranta on vaihtunut Rukan lumisiin dyyneihin. Broidi tutustui uuden kauden vakiosinkkuihin Instagramissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen alapuolella.

Ex on the Beach Suomi Afterski -osallistujat

Amanda, 20, Kouvola
Hymyileväinen Amanda haaveilee pidempiaikaisesta seurustelukumppanista. Hänellä on ollut aiemmin paha tapa rakastua renttuihin.


Aada, 20, Helsinki
Tämä upea vaaleaverikkö ei ole omasta mielestään ollut parisuhteessa, mutta löytää itsensä usein tilanteesta, jossa miehet ovat päättäneet, että seurustelevat hänen kanssaan. Aadan heikkous on tatuoidut pahat pojat.


Jenni, 20, Vantaa
Kuusamosta kotoisin oleva Jenni harrastaa deittailua ja rakastaa juhlimista. Täydellisten bileiden määritelmä on se, ettei illan alussa tiedä, mistä löytää itsensä illan päätteeksi.


Jenna, 25, Helsinki
Big Brotherista ja Temptation Island Suomesta tuttu Jenna rakastaa huomiota ja tietää kuinka sitä saa. Jenna on jo kyllästynyt sinkkuelämään, mutta väittää kärsivänsä sitoutumiskammosta.


Roope, 25, Tampere
IG @rrobbek

Näyttelijänä työskentelevä Roope viihtyy huomion keskipisteenä. Muodokkaat naiset miellyttävät Porista kotoisin olevan Roopen silmää, mutta ulkonäköä tärkeämpää on, että pään sisällä on muutakin kuin ”prinsessahöttöä”.


Toni, 26, Lohja
IG @toniimikael_

Iloinen ja letkeä Toni on aina valmis bilettämään. Tyyli ja ulkonäkö ovat hänelle tärkeitä, ja niihin myös satsataan. Naisissa Toni pitää seksikkäimpänä itsevarmuutta, ja hän luottaa, että naiset lähestyvät häntä.


Rasmus, 21, Helsinki
IG @rasmusylander

Pelimieheksikin väitetty Rasmus saa naiset ihastumaan itseensä nopeasti ja nauttii salaa, kun naiset kilpailevat hänestä. Pakkeja hän ei myönnä koskaan saaneensa, minkä hän arvelee johtuvan siitä, että hän harvoin joutuu tekemään aloitetta.


Sander, 19, Vantaa
IG @sander.penk

Puoliksi virolainen ja puoliksi hollantilainen hurmuri Sander saa useimmiten kehuja kauniista silmistään ja flirttailevasta hymystään. Romantikoksi tunnustautuva nuori mies ei ihastu helposti, mutta rakkaus on ihanin tunne, jonka hän on koskaan kokenut.


Lähde: press.discoveryfinland.fi

Kaikki viihdejutut löydät täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja