Viihde

Miksi jokainen ihminen ansaitsee omat pieruverkkarit?

Jo ihmisoikeuksien yleismaallisessa julistuksessa pieruverkkarien todettiin olevan universaali ja kaikille kuuluva välttämätön hyödyke.

Pelkkä elokin ilman pieruverkkareita on uroteko, sanoi jo roomalainen valtiomies Seneca.

Ja silti edelleen tänä päivänä on ihmisiä, joilta on viety oikeus pieruverkkarien omistamiseen.

Tätä oikeutta vastaan ovat hyökänneet etenkin puolisot, jotka ovat Broidin tietojen mukaan ottaneet monissa tilanteissa oikeuden omiin käsiinsä ja tuhonneet jo apokalyptisessa kunnossa olleet pieruverkkarit.

Mitä ovat pieruverkkarit?

Urbaani sanakirja on määritellyt pieruverkkarit ”rikollisen mukaviksi ja törkeän rumaksi” asusteeksi. Kyse on yleensä ns. perinteisistä collegehousuista, joista näkyy eletty elämä.

Käyttö on häveliäisyyssyistä rajattu lähinnä kotioloihin. Pieruverkkareita suositellaan käytettävän yhdessä pizzan ja darran kanssa, paitaa voi pitää jos huvittaa.

Pieruverkkarit hankintalistalla – tsekkaa tipsit!

”Varmista vako”

Joskus kotietikettiä joutuu rikkomaan ja pieruverkkarien kanssa pakotetaan ns. hommiin.

Jos suunnitelmissasi on esimerkiksi tehdä mökille uusi terassi, joudut kyykkimään niin pirusti. Ja siksi jo kaupassa on hyvä vähän pumppailla ja varmistaa housujen mukavuus.

Pysyy sitten naapuri nöyränä, kun ensin naulakone repii hermot riekaleiksi ja saamaasi ikävään mulkaisuun voit vastata tyylikkäällä rekkamiehen hymyllä.

”Panosta ilmavuuteen”

Jos pokkasi antaa myöten, voit jo sovitushuoneessa sisäänajaa housut. Tätä emme voi kuitenkaan suositella isomman vahingon välttämiseksi.

Pieruverkkareissa on tärkeintä ilmavuus. Pakkasiltoina haluat kiertoa juuri sopivasti. Että hetken lämmittää, mutta muhimaan ei saa jäädä.

”Unohda trendit”

Jos joku väittää pieruverkkareita trendihousuiksi, hän on todennäköisesti on hyötymässä rikoksesta, johon olet itse syyllistymässä.

Siispä, panosta ajattomaan väriin (harmaa on aina hyvä) ja osta mieluummin yhtä kokoa liian suuri kuin pieni.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja