Jalkapallo

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat

UEFA Champions League jatkuu tiistaina ja keskiviikkona neljän ottelun voimin. Lue ennakot alta ja nappaa lisäjännitystä peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille maukkaan tarjouksen viikon Mestarien liiga -peleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Atlético Madrid – Chelsea

Tiistaina klo 22 pelattavan ottelun lähtökohdat ovat vähintääkin erikoiset, sillä matsi pelataan koronarajoituksista johtuen Bukarestin Arena Națională -stadionilla.

La Ligan kärjessä keikkuvan Atléticon vire on ottelun alla pieni kysymysmerkki. Colchoneros hävisi viikonloppuna kotikentällään Levantelle maalein 2-0. Sairastuvalla näyttää sen sijaan tyhjältä: sivussa on varmuudella vain belgilaituri Yannick Carrasco.

Chelsea lähtee UCL-jatkopeleihin hyvävireisenä. Joukkue on voittanut uuden päävalmentajansa Thomas Tuchelin alaisuudessa kaikki muut ottelunsa, paitsi viikonloppuna 1-1-tasuriin päättyneen Valioliigakamppailun Southamptonin vieraana.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Atlético: Oblak; Savić, Giménez, Hermoso; Vrsaljko, Lemar, Koke, Saúl, Llorente; João Félix, Suárez

Chelsea: Mendy; James, Rüdiger, Thiago Silva, Alonso; Mount, Kanté; Werner, Pulišić, Hudson-Odoi; Giroud


Lazio – Bayern München

Tiistai-illan toinen mittelö pelataan Rooman Stadio Olimpicolla, jossa Lazio isännöi hallitsevaa mestaria Bayern Münchenia.

Taivaansiniset tulevat otteluun loistavassa iskussa: joukkue on voittanut edellisestä kahdeksasta Serie A -pelistään seitsemän. Ainoa tappio tuli toissa kierroksella sarjakärki Interille.

Hiljattain seurajoukkueiden maailmanmestaruutta juhlineen Bayernin kone on yskähdellyt Bundesliigassa, sillä alla on 2-1-tappio Frankfurtille ja 3-3-tasapeli sarjapaikastaan taistelevan Bielefeldin isäntänä.

Ottelun lähtökohdat ovat selvät: Bayern tulee hallitsemaan palloa Lazion pyrkiessä nopeisiin vastaiskuihin. Paljon lepää huippukärki Ciro Immobilen varassa – maalipuiden väliin pitäisi osua tehokkaasti.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Lazio: Reina; Luis Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinković-Savić, Lucas, Luis Alberto, Marušić; Correa, Immobile

Bayern: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski


Atalanta – Real Madrid

Pelit jatkuvat keskiviikkona klo 22, kun Atalanta ja Real Madrid iskevät yhteen Bergamossa. Ottelusta voi odottaa todella viihdyttävää, sillä italialaisjoukkue on lukeutunut jo parin kauden ajan Euroopan hyökkäysvoittoisimpiin miehistöihin.

Real Madridista ja Mestarien liigasta ei liene tarpeellista kertoa sen enempää: olkapäässä komeilee luku 13 muistuttamassa joukkueen dominanssista Euroopan ykköskilpailussa.

Atalanta lähtee otteluun itseluottamusta uhkuen. Sunnuntain makea 4-2-kotivoitto Napolista nosti bergamolaiset neljänneksi Serie A:ssa. Myös Real on hyvässä iskussa, sillä alla on neljä peräkkäistä voittoa La Ligassa. Viikonloppuna kaatui Valladolid tiukasti mutta varmasti lukemin 1-0.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Atalanta: Gollini; Tolói, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Iličić, Zapata

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Varane, Mendy; Modrić, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior


Lisäjännitystä Mestarien liigaan? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5O euron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron UCL-vedon. Nappaa tarjous tästä!


Mönchengladbach – Man City

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa kohtaavat Mönchengladbach ja Manchester City. Saksalaiset eivät kuitenkaan pääse nauttimaan Borussia-Parkin kotikenttäedusta, sillä ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen Budapestin Puskas Arenalla.

Gladbach lähtee otteluun kaksijakoisissa tunnelmissa. Joukkue on kaatanut tämän vuoden puolella jo Bayern Münchenin ja Dortmundin, mutta hävinnyt viime kierroksilla Bundesliigan tyvipäässä majaileville Mainzille ja Kölnille.

Manchester City on sen sijaan huimassa liidossa. Joukkue on voittanut kaikki kilpailut mukaan lukien jo 18 ottelua peräkkäin, ja on ykkössuosikki voittamaan sekä Valioliigan että Mestarien liigan. Viikonloppuna kaatui Arsenal suvereenin esityksen jälkeen, tosin vain lukemin 1-0.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Gladbach: Sommer; Ginter, Zakaria, Elvedi; Lainer, Kramer, Neuhaus, Bensebaini; Stindl; Pléa, Hofmann

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündoğan; Sterling, Jesus, Foden


Casumo jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja