Jalkapallo

AC Milan – Red Star: kotivoittoa kupongille?

Paikat Eurooppa-liigan neljännesvälieriin ratkaistaan torstaina 25. helmikuuta! Illan ehkä mielenkiintoisin ottelu nähdään San Sirolla, kun AC Milan isännöi Red Star Belgradia klo 22 alkaen. Ensimmäinen osaottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

Kymppi Milanille tuo seitsemänkymppiä

Broidi ja ComeOn! tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin saat vedollesi huippukertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko 5O euroa AC Milanin voitolle (5O x 1.4O)
  4. Jos Milan voittaa, sinä voitat 7O euroa!

Milan suursuosikkina kotipeliin

AC Milan on pelannut toistaiseksi loistavan kauden. Joukkue vietti pitkän tovin Serie A:n piikkipaikalla, mutta on nyt toisena paikallisvastustaja Interin perässä.

Joukkueen loukkaantumistilanne on oikein hyvä, sillä sairastuvalla näyttäisi olevan vain kroaattikärki Mario Mandzukic ja algerialainen keskikenttäpelaaja Ismael Bennacer.

Voitto ja jatkopaikka tulisi Rossonerille tarpeeseen, sillä alla on kaksi peräkkäistä liigatappiota.

Red Star porskuttaa jälleen kohti mestaruutta Serbian liigassa. Belgradin paikallisvihollinen Partizan on pelannut ottelun enemmän, mutta jäänyt silti jo 6 pisteen päähän punaisesta tähdestä.

Materiaalietu on kuitenkin räikeästi milanolaisten puolella, joten kotijoukkue kairannee itsensä jatkoon rutiininomaisesti.


Lisäjännitystä matsiin? ComeOn! tarjoaa uusille asiakkailleen hulppean tarjouksen: kun talletat kympin, saat viisikymppiä pelirahaa. Nappaa tarjous tästä!


Löydät kaikki muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja