Jalkapallo

Ennakko: parhaat futismatsit 5.–8.3.

Viikonloppuna pelataan Madridin ja Manchesterin paikallisottelut sekä monia muita huippumatseja. Myös maanantaina riittää rutkasti pelattavaa. Broidi listasi alle omat suosikkinsa, jotka aikoo väijyä jääkylmä, ohrasta tehty janojuoma kädessään.

Hyödynnä viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille hulppean tarjouksen futispeleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Perjantai 5.3.

Valencia – Villarreal | 22.00

La Ligan kierros käynnistyy mielenkiintoisella ottelulla, kun Villarreal matkaa noin 60 kilometrin päähän Valencian vieraaksi. Keltaisen sukellusveneen päävalmentaja Unai Emery koutsasi Valenciaa vuosina 2008-2012.

Valencian suuruuden päivät näyttävät olevan viimeistään tällä kaudella ohi, sillä talousvaikeuksissa riutuva joukkue on sarjassa vasta 14:ntenä.

Villarreal on seitsemäntenä, mutta viime aikoina voittoja ei ole tullut. Joukkue on hävinnyt vain neljästi (saman verran kuin Barça ja Real Madrid), mutta pelannut tasan peräti 13 kertaa 25 La Liga -ottelussa.

Broidi suosittelee seuraamaan Valenciassa vuosikausia pelanneen Dani Parejon otteita. Mies siirtyi juurikin talousongelmien takia Villarreal-paitaan vuonna 2020.

Lauantai 6.3.

Bayern München – Borussia Dortmund | 19.30

Bundesliigan ehkä suurin ottelu, Der Klassiker, pelataan lauantai-iltana Münchenissä. Bayern lähtee peliin selkeänä suosikkina (1.58), mutta BVB:n iskukyvyn tietävät kaikki.

Broidin mielenkiinto kohdistuu molempien joukkueiden hyökkäyspäähän. Robert Lewandowski (28 maalia) on edelleen täysin suvereeni kärkipelaaja maailmassa, mutta onko Dortmundin 20-vuotias Erling Braut Haaland (17 maalia) seuraava suurmies? Lähivuodet näyttävät.

Ottelu on Bayernille huipputärkeä Bundesliigan mestaruustaiston kannalta, sillä RedBullin voimalla porskuttava RB Leipzig on vain kahden pisteen päässä eteläsaksalaisista. Dortmund on sarjassa ja hamuaa vähintään UCL-paikan varmistavalle nelossijalle.

Juventus – Lazio | 21.45

Vanhan Rouvan uskomaton mestaruusputki Serie A:ssa uhkaa katketa tällä kaudella, sillä ex-juveluotsi Antonio Conten Inter on livahtanut jo seitsemän pisteen karkumatkalle. Juventus on sarjassa kolmantena.

Seitsemäntenä majaileva Lazio on vain kuuden pisteen päässä Juvesta, joten kyseessä on massiivinen ottelu myös roomalaisille.

Viime kauden ylivoimainen maalikuningas Ciro Immobile on osunut tällä kaudella taivaansinisille 14 kertaa. Maalipörssin kärjestä löytyy 20 maalillaan kuitenkin tuttu mies: 36-vuotias Cristiano Ronaldo on edelleen hirmuiskussa. Kumpi johdattaa joukkueensa voittoon lauantai-iltana?


Sunnuntai 7.3.

Atletico Madrid – Real Madrid | klo 17.15

El Derbi Madrileño sytyttää aina, mutta nyt panokset uhkaavat mennä katosta läpi. La ligaa koko kauden dominoinut Diego Simeonen Atletico on haparoinut viime aikoina, joten Real Madrid ja Barcelona ovat enää viiden pisteen päässä. Toki Ticolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Ottelun lähtökohdat ovat siis hyvin mielenkiintoiset: voitolla kotijoukkue kasvattaisi eron jo 8 pisteeseen, mutta Realin voitolla ero kaventuisi vain kahteen.

Simeone lähtee peliin todennäköisesti hyvin puolustusvoittoisesti, vaikka Mestarien liigan puolella tullut Chelsea-tappio ei tätä välttämättä puoltaisi. Varsinkin, kun Realilla on sairastuvalla muun muassa Sergio Ramosin ja Dani Carvajalin kaltaisia pelimiehiä.

Oli pelitapa mikä tahansa, ottelusta tulee takuuvarmasti kiihkeä. Viikonlopun helmi.

Manchester City – Manchester United | klo 18.30

Derbysunnuntai huipentuu Manchesterin paikallisvääntöön, kun sarjan kärkijoukkueet kohtaavat Etihadilla. Kyseessä voi olla jopa Valioliigan mestaruuden kannalta ratkaiseva ottelu, sillä City johtaa Unitedia jo 14 pisteellä.

Manchester Cityn voittoputki sen kun jatkuu: joukkueella on kasassa jo 21. peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa, eikä loppua näy. Edellinen tappio tuli marraskuussa Tottenhamin vieraana. Hatunnosto Pep Guardiolalle jo tässä vaiheessa.

Huonosti ei mene Manchesterin punaisellakaan puolella, mutta tasapelejä on tullut liikaa viime aikoina. Viidestä viimeisestä Valioliigaottelusta neljä on päättynyt pistejakoon.

Kauden ensimmäinen derby päättyi joulukuussa 0-0-tasuriin. Nyt matsista on helppo odottaa maalirikasta. Unitedin on pakko voittaa, mutta City on murhaavan tehokas vastaiskuissa. Kotivoitto ja Valioliiga pakettiin?


Lisäjännitystä futismatseihin? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5Oeuron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron vedon. Nappaa tarjous tästä!


Maanantai 8.3.

Chelsea – Everton | klo 20.00

Everton taistelee tosissaan vuosien tauon jälkeen Mestarien liiga -paikkaan oikeuttavista sijoituksista. Maanantain vastustaja Chelsea taistelee kuitenkin samoista sijoituksista.

Carlo Ancelottin suojatit näyttävät saaneen huiman boostin parin viikon takaisesta Liverpool-voitosta, sillä nyt joukkueella on kasassa jo kolme voittoa peräkkäin Valioliigassa.

Myös Chelsea on oivassa vedossa, joten kyseessä on täysin ympäripyöreä ottelu vetovalintojen näkökulmasta. Tasapeliä lapulle?


Löydät kaikki futisjutut ja -tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja