Jalkapallo

Manchester United Mestarien liigaan kriisin keskeltä

22.11.2021 Tiistaina isketään jälleen Mestarien liigan kimppuun, kun viides pelikierros pyörähtää käyntiin klo 19.45. Suurimman huomion vie kriisiseura Manchester United, joka antoi sunnuntaina potkut seuralegendalleen Ole Gunnar Solskjærille. Vastaan Unitedille asettuu El Madrigalilla tuttuakin tutumpi Villarreal. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun!

Ennakko: Villarreal – Man United

Villarrealin ja Manchester Unitedin edustamassa alkulohkossa riittää panosta vielä kahdella viimeisellä pelikierroksella. United ja Villarreal ovat lohkon kärjessä seitsemällä pisteellä, ja heidän takanaan jatkopaikasta haaveilevat vielä Atalanta viidellä pisteellä sekä Young Boys kolmella pisteellä.

Villarreal on kahden ensimmäisen hävityn Mestarien liiga -ottelun jälkeen voittanut kaksi viimeisintä Young Boysia vastaan. Espanjan pääsarjassa joukkueella on ollut vaikeaa, sillä Villarreal on 13 kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla 12.

Espanjalaisjoukkue on hävinnyt kauden 13 ottelustaan vain kolme, mutta ongelma löytyy tasapelien määrästä. Villarreal on onnistunut voittamaan La Ligassa tällä kaudella ainoastaan kolme ottelua pelaten samalla peräti seitsemän ottelua tasan.

Joukkueen komeetta on alkukaudesta ollut 24-vuotias Arnaut Danjuma. Hollantilainen laitahyökkääjä on iskenyt alkukauteen viiden La Liga -maalin lisäksi kaksi maalia Mestarien liigassa.

Englannissa Manchesterin punaisella puolella kuohuu isosti viikonlopun tapahtumien jälkeen. Jo pitkään heikoti pelanneen Unitedin päävalmentajan Ole Gunnar Solskjærin palli on heilunut hyvän tovin puolelta toiselle. Kyseinen palli kaatui lopullisesti viime lauantaina, kun joukkue koki nöyryyttävän 4-1 tappion sarjanousija Watfordille.

Tappio johti Solskjærin potkuihin, joten tiistaisen Mestarien liiga -ottelun valmentaa väliaikaisesti entinen apuvalmentaja sekä United-ikoni Michael Carrick. Unitedin taival on viimeisimmän tappion lisäksi ollut jo pidempään vaikea.

Viimeisestä seitsemästä ottelustaan Valioliigassa joukkue on voittanut ainoastaan yhden ja pisteitä on kertynyt vain neljä. Heikko vire on pudottanut suurseuran sarjataulukossa jo sijalle kahdeksan. 

Mestarien liigassa joukkue taistelee kuitenkin lohkovoitosta. Peliesitykset ovat olleet myös siellä heikkoja, mutta UCL:n kuningas Cristiano Ronaldo on pelastanut joukkueensa jo viidellä maalilla neljään ensimmäiseen otteluun.

Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen United voitti syyskuun lopussa lukemin 2-1 nimenomaan Ronaldon tekemällä lisäajan voittomaalilla ajassa 90+5.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja