Jalkapallo

Manchester City ja PSG jättiläisten kohtaamisessa

23.11.2021. Keskiviikkona Mestarien liigassa saadaan nauttia kahden äkkirikastuneen suurseuran kohtaamisesta, kun PSG matkaa Lionel Messin johdolla Englantiin Manchester Cityn vieraaksi. Kirppu oli ratkaisemassa joukkueiden ensimmäistä kohtaamista syyskuun lopussa pariisilaisten eduksi. Miten käy keskiviikkona? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Mestarien liigasta (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Man City – PSG

Manchester City ja PSG jakavat keskenään suurella todennäköisyydellä A-lohkon jatkopaikat. City johtaa keskiviikkoon tultaessa lohkoa yhdeksällä pisteellä, mutta PSG on aivan taivaansinisten kintereillä kahdeksalla pisteellä. Lohkon muut joukkueet Club Brugge ja RB Leipzig kamppailevat lähinnä lohkon kolmossijasta neljällä ja yhdellä pisteellä.

Manchester City saapuu kotiotteluunsa todella vakuuttavassa vireessä. Joukkue on voittanut kaksi edellistä Valioliigaotteluaan Evertonia ja Manchester Unitedia vastaan puhtaalla pelillä ja maalierolla 5-0. City on Valioliigassa 12 kierroksen jälkeen toisena kolme pistettä sarjakärki Chelseasta.

Cityn hyökkäysarsenaalin lisäksi puolustuspelaaminen on ollut alkukaudesta joukkueen suuri vahvuus. Tähän mennessä City on päästänyt Valioliigassa ainoastaan kuusi maalia. Joukkue joutuu pelaamaan tulevan ottelunsa ilman keskikentän supertähteään Kevin De Bruynea, joka testattiin positiivisesti koronatestissä maajoukkuetauon jälkeen.

PSG aiheutti Citylle Mestareiden liiga -kauden ainoan pistemenetyksen syyskuun lopussa kun pariisilaiset voittivat englantilaiset Messin maalilla lukemin 2-0. 

PSG rynnii Ranskan pääsarjassa odotetusti kohti mestaruutta. Pariisilaiset johtavat sarjaa 14 kierroksen jälkeen 11 pisteellä sarjakakkoseen Niceen nähden. PSG tunnettiin jo ennen Messiäkin hyökkäysvoimaisena tähtisikermänä. Tällä kaudella joukkue on takonut Ranskan pääsarjassa keskimäärin 2,3 maalia per ottelu.

Pariisilaisilla huolenaihetta aiheuttaa edelleen puolustuspään toimivuus. PSG on paikoitellen heikkolaatuisessa Ranskan pääsarjassa päästänyt omiin maalin per ottelu ja kaikki kilpailut mukaan lukien joukkue on päästänyt viimeiseen neljään otteluun kuusi maalia.

PSG kuitenkin näpäytti tämän suhteen kaikkia epäilijöitä juuri edellisessä kohtaamisessa, jossa se piti nollat Cityn tähtipelaajia vastaan. 

City tulee ottamaan keskiviikkona pallonhallinnan itselleen pakottaen pariisilaiset paineen alle alttiiksi virheille. PSG:n keskikenttä loisti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja samaa vaaditaan myös tällä kertaa.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja