Jalkapallo

Huuhkajien karsinnat jatkuvat tiistaina Kazakstanissa

11.10.2021. Suomen jalkapallomaajoukkue hakee paluuta voittojen tielle tiistaina Nur-Sultanissa. Lauantaina karvaan tappion kokenut Huuhkajaparvi tarvitsee kipeästi lisäpisteitä haaveillakseen vielä jatkokarsintapaikasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa ottelua 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Kazakstan-Suomi-matsia (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa talletustasi, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Kazakstan – Suomi

Molemmat joukkueet kärsivät tappion lauantaina MM-karsintojen D-lohkossa. Kazakstan oli kotonaan vailla mahdollisuuksia Bosnia ja Hertsegovinan jyrättyä vakuuttavaan 0-2-voittoon. Huuhkajat koki niin ikään kotonaan karvaan tappion Ukrainalle lukemin 1-2. Suomi valahti lohkossaan tappion myötä sijalle neljä kolme pistettä jatkokarsintapaikalla olevan Ukrainan taakse.

Huuhkajien lauantainen esitys oli monella mittarilla vaikein ja hapuilevin vähään aikaan. Ukraina sai pilkottua Suomen puolustuksen yllättävän hauraaksi terävillä vastahyökkäyksillään ja alakerrassa nähtiin yllättävän paljon epätavallisia virheitä. Suomi tuotti ottelussa harmittavan vähän uhkaa Ukrainan päässä, sillä vierasjoukkueen tiiviistä puolustusmuodostelmasta oli todella vaikeaa päästä läpi.

Teemu Pukin tekemä illan ainokainen syntyi sekin onnen kautta Ukrainan puolustajan purettua pallo suoraan kotkanpojan jalkaan. Markku Kanerva kokeili kyseisessä ottelussa Thomas Lamia keskikentän keskustassa. Lamille tuli useassa tilanteessa kiire Ukrainan vastahyökkäyksien kanssa ja Kanerva varmasti hakee toisenlaista ratkaisua tulevaan otteluun.

Suomi kohtasi Kazakstanin karsinnoissa ensimmäisen kerran syyskuun alussa, jolloin Huuhkajat otti 1-0-kotivoiton Joel Pohjanpalon maalilla. Kyseisessä ottelussa Suomi pelasi hyökkäävällä muodostelmalla, jonka tehtävänä oli päästä maalipaikoille alhaalla makaavaa vastustajaa vastaan. Kyseisessä ottelussa muun muassa Onni Valakari oli avauskokoonpanossa ja olettamus on, että sama tapahtuu myös toisessa kohtaamisessa.

Tiistaisen ottelun kuva tulee olemaan ensimmäistä kohtaamista vastaava, joten Urho Nissilä on myös varmasti lähellä avauksen paikkaa. Rasmus Schüller vapautuu tiistaina kärsimästään pelikiellosta, mutta Nikolai Alho loukkaantui lauantaina niin pahasti, että joutuu jättämään tulevan kamppailun väliin.

Vieraspelimatka Kazakstaniin on kaukana helposta, sillä muun muassa Ukraina jäi aiemmin näissä karsinnoissa tasatulokseen vieraalla maalla. Suomen suurin kehityskohde on tällä hetkellä maalinteko, sillä maaleja on toistaiseksi syntynyt viiteen otteluun vaivaiset viisi kappaletta. Ukraina-otteluun verrattuna uhka omaan puolustuspäähän on alhaisempi. Suomi saa panostaa tiistaina huoletta hyökkäyspelaamiseen riskejä kaihtamatta. Vierasvoitto pitäisi Huuhkajien haaveet jatkokarsintapaikasta elossa.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja