Jääkiekko

Jokerit isännöi kärkiottelussa Pietarin SKA:ta

14.10.2021. Helsingissä pelataan perjantai-iltana KHL:n Läntisen konferenssin kärkiottelu, kun Jokereiden vieraaksi saapuu sarjan jättiseura Pietarin SKA. Vierasjoukkue on konferenssin kärkipaikalla, mutta Jokerit lähtee tulevaan otteluun vain yhden pisteen takaa-ajoasemasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Jokerit kertoimella 11.OO vai SKA kertoimella 17.OO?

Broidi ja 888sport tarjoavat huippukertoimet KHL:n kärkimatsiin. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili 888sportille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa Jokereiden tai SKA:n voittoa korotetulla kertoimella!

Korotetun kertoimen maksipanos on 5 euroa.


Ennakko: Jokerit – SKA

Jokerit saapuu perjantain otteluun kauden huonoimmassa vireessä. Kaksi viikkoa sitten helsinkiläisseura porhalsi vielä 11 ottelun voittoputkessa, mutta kaksi viikkoa on jääkiekossa ja KHL:ssä pitkä aika. Voittoputken jälkeen Jokerit on hävinnyt neljä ottelua putkeen, joista viimeisin tuli kotona lukemin 3-6 Neftehimikiä vastaan.

Voittoputken aikana tullut ylistys on historiaa ja joukkue kipuilee juuri nyt pahasti oman pelaamisensa kanssa. Jokereiden kauden suurin vahvuus on ollut maalinteon tehokkuus, joka on kuitenkin tappioputken aikana ollut tipotiessään. Jokerit on tehnyt maaleja alkukaudesta saman verran kuin SKA, mutta on taas päästänyt 15 maalia pietarilaisia enemmän.

Jokerit on ollut alkukauteen yksi sarjan parhaita kotijoukkueita kerättyään kahdeksaan otteluun 14 pistettä. Narrilauman tehokkain pelaaja on ollut vähemmän yllättäen Brian O’Neill. Yhdysvaltalaishyökkääjä on tehnyt 17 otteluun toistaiseksi tehopisteet 3+13=16. 

KHL:ssä menestystä niittänyt Pietarin SKA lähtee tulevaan otteluun Läntisen konferenssin piikkipaikalta. Isolla budjetilla vuodesta toiseen porskuttava nippu sai pari päivää sitten uuden hankinnan, kun viime kaudet NHL:ssä kiekkoillut Nikita Gusev palasi entiseen seuraansa. Tämän kaltaiset siirrot antavat hieman perspektiiviä seuran mahdista sarjassa.

SKA:n syömähammas on alkukaudesta ollut ykköskentällinen, jota johtaa suomalaishyökkääjä Joonas Kemppainen. Sentterin lisäksi ketjukaverit Anton Burdasov ja Andrei Kuzmenko löytyvät kumpainenkin sarjan pistepörssin kärkipäästä.

Tehokolmikon lisäksi voittojen takuumiehenä on häärinyt tämän kauden uusi ykkösmaalivahti Lars Johanson. Ruotsalaismaalivahti on pelannut tällä kaudella 12 ottelua huimalla torjuntaprosentilla 95,1. Johanson on voittanut pelaamistaan otteluista peräti kahdeksan varsinaisella peliajalla kera viiden nollapelin.

Viime kaudella joukkueiden väliset kohtaamiset menivät tasan 2-2. Jokereiden nykyvire aiheuttaa paljon huolta, mutta Helsingissä kotiyleisön edessä joukkueella on aito mahdollisuus isomman kaatamiseen. Vieraiden supertähtien kanssa on kuitenkin oltava nykyisellä puolustamisella entistä huolellisempi.


Lisäjännitystä otteluun?

888sport jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja