Jalkapallo

Huippuvireinen Juventus suosikki sunnuntaina Romaa vastaan

15.10.2021. Eurooppalainen seurajalkapallo palaa maajoukkuetauolta rytinällä, sillä viikonloppu on täynnä loistavia otteluita. Viikonlopun helmi pelataan sunnuntai-iltana Torinossa, kun Juventuksen vieraaksi saapuu Jose Mourinhon AS Roma. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!


Ennakko: Juventus – AS Roma

Aiemmin näissä ennakoissa paljon parjattu Juventus on parantanut peliään kuin sika juoksuaan. Massimiliano Allegrin johtama joukkue liitää viikonloppuun saavuttaessa kaikki kilpailut mukaan lukien neljän ottelun voittoputkessa. Kauden ensimmäisten otteluiden sekoilusta ollaan ainakin väliaikaisesti päästy eroon ja joukkue on kirjannut nimiinsä jopa kaksi peräkkäistä nollapeliä Chelseaa ja Torinoa vastaan.

Juventus on noussut hyvän vireensä turvin sarjataulukossa sijalle seitsemän ja sillä on eroa viimeisellä Champions League-paikalla olevaan vastustaja Romaan neljä pistettä. Joukkueen ykköshyökkääjä Alvaro Morata on tulevasta ottelusta sivussa loukkaantumisen takia, joten Juve tarvitsee uusia vastuunkantajia vaativassa viikonlopun ottelussa.

Alkukaudella kokoonpanosta esiin on noussut jo kesän arvokisoissa säväyttänyt kaksikko Federico Chiesa ja Manuel Locatelli. Italian maajoukkuekaksikko huhki myös täydet minuutit kuluneessa Nations Leaguen finaaliturnauksessa.

Viime kausina sekasortoisena esiintynyt AS Roma sai täksi kaudeksi peräsimeensä jalkapallomaailman viihdyttävimmän päävalmentajan Jose Mourinhon. Portugalilaisen komennuksessa Roma on vähemmän yllättäen hyvä joukkue puolustuspäähässä. Roma on pelannut alkukauteen jo neljä nollapeliä, joista kaksi viimeisintä peräkkäin kahdella viimekierroksella.

Roma on sarjassa seitsemän pelatun kierroksen jälkeen neljäntenä kuusi pistettä sarjakärki Napolia jäljessä. Roma on ollut tällä kaudella vahva myös hyökkäyspäässä ja sen kokoonpanosta on noussut esiin kaksi yllättävää ratkaisijaa. Joukkueen ykköshyökkääjä Tammy Abraham on parhaillaan loukkaantuneena, mutta vastuuta on kantanut keskikentän kaksikko Jordan Veretout ja Lorenzo Pellegrini. Molemmilla pelimiehillä on kasassa neljä maalia ja he yhdessä ovat tehneet puolet Roman tämän kauden Serie A-maaleista.

Serie A:n huippuottelusta puhuttaessa vauhti tulee olemaan huima molempiin päihin. Kotijoukkue Juventus lähtee otteluun paremman vireensä ansiosta suosikkina. Sillä on vielä lisäksi hieman Romaa laajempi arsenaali maalinteon suhteen. Roma on hävinnyt kaksi edellistä vierasotteluaan ja haaste on tulevana sunnuntaina myös todella suuri. Sillä Juventus on palannut vihdoin lähemmäs omaa tunnettua tasoaan.


Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja