Jalkapallo

Preston-Norwich: jatkuuko Pukin maalivire?

1.4.2021. Seurajoukkueet palaavat pääsiäisviikonloppuna tositoimiin maaottelutauon jäljiltä. Huuhkajissa kolmesti osuneen Teemu Pukin Norwich City on tulessa jo perjantaina klo 17, kun joukkue matkaa Preston North Endin vieraaksi. Heiluttaako Pukki taas maaliverkkoja? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Kymppi Pukin maalille tuo lähes satasen

Broidi ja ComeOn! tarjoavat uusille asiakkaille lisäjännitystä otteluun. Näin saat huippukertoimen Teemu Pukin maalille:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa (talleta 2O, saat 6O jne.)
  3. Lyö koko 5O euroa Pukin maalille (5O x 1.95)
  4. Jos Pukki tekee maalin, sinä voitat 97,5 euroa!

Norwich on matkalla Valioliigaan

Saksalaisluotsi Daniel Farken johtama Norwich on jo nyt todella läheä suoraa sarjanousua, sillä joukkueella on Championshipissa jäljellä 8 ottelua ja eroa kolmantena olevaan Swanseaan on jo 14 pistettä. Tosin walesilaisillä on yksi peli vähemmän pelattuna.

Swansea ja neljäntenä majaileva Marcus Forssin Brentford ovat parantaneet Kanarianlintujen asemia entisestään viime kierroksilla: molemmat ovat pelanneet kaksi ottelua voitoitta. Kunniaa sarjan selvästä kärkipaikasta ei tarvitse kuitenkaan muilla antaa, sillä Norwich on ollut hirmuiskussa kevään korvilla. Helmikuun alussa tulleen Swansea-vierastappion jälkeen norfolkilaiset voittivat yhdeksän (!) ottelua peräkkäin. Putki katkesi vasta ennen maajoukkuetaukoa, kun joukkue jäi 1-1-tasapeliin Blackburnin isäntänä.

Myös Teemu Pukki on hieman hiljaisemman syksyn jälkeen elämänsä vedossa. Hiljattain 31-vuotispäiviään juhlinut kotkalainen on osunut Norwichille peräti 11 kertaa edellisessä kymmenessä ottelussa. Huuhkajien Bosnia-ottelun jälkeen kävi jo mielessä, että huippukuntoinen Pukkihan on koko Euroopan kuumimpia hyökkääjiä. Hyvä tietysti muistaa, että Broidi on syntynyt isoilla vahvuuksilla varustetut Suomi-lasit päässä.

Suomen ykköshyökkääjän vire on otettu huomioon myös kertoimissa: Pukin maalille saa Preston-ottelussa kertoimen 1.95. Jos haluat boostata maalikerrointa pitkäperjantain matsiin, nappaa ComeOnin huipputarjous yllä olevasta linkistä!


ComeOn! jo testattu? Tutustu muihin huipputarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja