Jääkiekko

KooKoo ja Pelicans kohtaavat perjantain TV-ottelussa

1.4.2021. Liigassa pedataan asetelmia pudotuspeleihin. Perjantaina Subin TV-ottelussa yhteen iskevät sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla majailevat KooKoo ja Pelicans. Kumpi juhlii voittoa Kouvolan Lumon Areenalla? Lue Broidin ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan otteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Ennakko: KooKoo – Pelicans

KooKoo tavoittelee paluuta voittojen tielle perjantai-iltana, kun Lumon Areenalle saapuu paikallisvastustaja Lahden Pelicans. Joukkueiden kohtaaminen on jo kauden kuudes ja samalla runkosarjan viimeinen keskinäinen ottelu. Otteluvoitot ovat KooKoolle 3-2, joten Pelicans tavoittelee tilien tasaamista kouvolalaisryhmän kanssa.

Mukiinmenevää kautta pelaava Pelicans on sarjassa yhden sijan KooKoon edellä. Lahtelaisten pistekeskiarvo on 1,62, kouvolalaisten 1,55. Pelicans on voittanut vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan. KooKoon vastaava saldo on 3 voittoa ja 3 tappiota.

Jäähypenkkiä kotijoukkueen ei kannattaisi perjantaina kuluttaa, sillä Pelicansilla on tällä hetkellä sarjan toiseksi paras ylivoima (23,76%).

Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla kahdeksan ja yhdeksän, joten kohtaamiset eivät välttämättä lopu runkosarjaan. Ottelussa pedataankin jo asetelmia tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen.

Myös joukkueiden parhaat pistemiehet kilpailevat paremmuudestaan tasaisesti: Pelicansin Hannes Björninen on nakuttanut tehot 14+29 =43. KooKoon ykköspyssy Ahti Oksanen on vain kahden pisteen päässä tehoin 20+21.

Kertoimien valossa ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, mutta kotijoukkue KooKoo on artikkelin kirjoitushetkellä pieni suosikki (2.2O). Pelicansin kerroin on 2.8O. Kumpi nappaa pisteet perjantaina? Lämää vedot sisään Casumolla ja hyödynnä huipputarjous yllä olevasta linkista!


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki Broidin huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja