Jääkiekko

Liiga: Satakunnan derbyssä isot panokset

31.3.2021. Liigassa pelataan torstaina viisi ottelua, joissa kaikissa riittää vielä panosta playoffs-paikkojen kannalta. Raumalla sarjakärki Lukko saa paikallisottelussa vastaansa 1O. sijaa tavoittelevan Porin Ässät. Kumpi nappaa Satakunnan herruuden? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan kierrokselle. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Lukko lähellä runkosarjan voittoa

Raumalaiset johtavat toisena olevaa HIFK:ta peräti 2O pisteellä, mutta runkosarjan sijoitukset ratkaistaan koronakaranteenien vuoksi pistekeskiarvon perusteella. Helsingin IFK:n keskiarvo on 1,96 ja Lukon 2,O4, joten raumalaisilla riittää vielä pelattavaa ennen pudotuspelejä.

Ässät taistelee sen sijaan viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttavasta 1O. sijasta. Tappiokaan ei vielä romuttaisi porilaisten playoffs-haaveita, mutta pisteet olisivat silti elintärkeitä. Tällä hetkellä kymmenentenä majailevan Vaasan Sportin pistekeskiarvo on 1,38. Ässien vastaava luku on 1,27.

Molemmat joukkueet tulevat Satakunnan derbyyn kahden ottelun voittoputkessa. Lukko kukisti tiistaina JYPin maalein 4-3, tosin vasta voittomaalikilpailun jälkeen. Ässät nappasi kotikaukalossa tyylikkään 4-1-voiton Jukureista, vaikka ottelu olikin pelitilanteiden valossa loppulukemia tasaisempi. Porilaisten paras pistemies Sebastian Wännström osui kahdesti ja ylitti ensimmäisenä pelaajana 3O maalin rajan runkosarjassa. Lukon ykköshevonen, kanadalaishyökkääjä Daniel Audette, jäi pisteittä tiistaina.

Kumpi juhlii torstain tärkeässä paikallisottelussa? Lämää vedot sisään Casumolla ja nappaa viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!

Torstain muissa otteluissa HPK on liki pakkovoiton edessä Kärppien vieraana, mikäli mielii vielä haaveilla paikasta pudotuspeleissä. Pelicansin ja TPS:n ottelussa suurempi panos on lahtelaisilla, joilla on vielä pieni mahdollisuus kuuden joukkoon. TPS on lähes varmasti runkosarjan kolmonen.

SaiPan ja Tapparan välisessä kohtaamisessa on lähes sama kaava: lappeenrantalaiset pelaavat vain kunniasta, mutta Tappara tarvitsee pisteitä suoraan puolivälieräpaikkaan oikeuttaville sijoille. KalPan asema kuuden joukossa vaikuttaa sen sijaan hyvältä, mutta ei vielä varmalta, joten kuopiolaiset saavat selvän motivaatioedun otteluun Jukureita vastaan.

Torstain muut ottelut:
Pelicans – TPS
SaiPa – Tappara
Kärpät – HPK
KalPa – Jukurit


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja