Jalkapallo

Ennakko: Bosnia–Ranska 31.3.

30.3.2021. Suomen kanssa samassa MM-karsintalohkossa pelaavat Bosnia-Hertsegovina ja Ranska kohtaavat keskiviikkoiltana Sarajevossa. Hallitseva maailmanmestari Ranska lähtee matsiin jättisuosikkina, mutta Bosnia on totutusti kova kotijoukkue. Miten ottelussa käy? Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous illan peliin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä keskiviikon MM-karsintaotteluihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Suomelle kelpaisi Ranskan voitto

Ranska on D-lohkon selkeä ennakkosuosikki. Hallitseva maailmanmestari avasi karsinnat kuitenkin pettymyksellä, kun Ukraina kävi hakemassa vieraspisteen Pariisista 1-1-tasapelin myötä. Sunnuntaina Gallian kukko palasi voittokantaan Kazakstanin kaaduttua 2-0 vieraskentällä. Kotipelissä maalin iski Antoine Griezmann, vieraissa voittomaalin viimeisteli toinen Barça-pelaaja, Ousmane Dembele.

Bosnia-Hertsegovina ei pelannut MM-karsintoja viikonloppuna, joten joukkue kohtasi Costa Rican harjoitusottelussa kotikentällään Zenicassa. Vaikka panosta ei ollut, jokainen ottelu on tärkeä uuden bulgarialaisvalmentaja Ivaylo Petevin alaisuudessa. Peli päättyi kiikarilukemiin 0-0.

Bosnia tunnetaan vahvana kotijoukkueena. Broidikin sai todistaa tämän paikan päällä lokakuussa 2019, kun Balkanin pojat höykyttivät Huuhkajia Zenican illassa maalein 4-1. Miralem Pjanic oli pitelemätön. Jos joskus katsomosta voi puhua ”saunana”, niin tuossa ottelussa. Tunnelma oli aivan uskomaton.

Keskiviikon ottelussa Bosnia ei saa vastaavaa kotietua koronarajoituksista johtuen. Ranska lähteekin otteluun isona suosikkina. Joukkueen vierasvoiton kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä Casumolla 1.38. Kotivoitto palauttaisi panokset peräti kymmenkertaisesti.

Suomen MM-kisahaaveiden kannalta saattaisi olla hyvä asia, että Ranska porhaltaisi voitosta voittoon ja suoraan kisapaikkaan, jolloin lohkon kakkossija ja jatkokarsintoihin selvitytyminen olisi todennäköisempää.


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja