Jääkiekko

Pelivihje: Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs 24.11.

23.11.2023. Black Fridayn jättikattauksen parhaat herkut löytyvät Ruotsista palanneen Leafsin menestyksistä.

Blackhawksin ränni syvenee

Chicagon ykkösmaalivahti Petr Mrazekille osui totaalinen ohipeli keskiviikon kierroksella Columbuksessa. Vastustajan viidennen maalin jälkeen oli Arvid Söderblomin vuoro torjua peli loppuun. Lopputulos 7–3 ei jättänyt paljon seliteltävää vieraille.

Syksy on ollut vaikea, eikä edes Connor Bedardin tehokas NHL-uran alku ole pelastanut Chicagoa tappioränniltä. Hyökkäyksestä puuttuvat tyystin pelotteet aina Bedardin istuessa penkillä. Taylor Hallin alkukauden loukkaantumiset ovat pitäneet kokoonpanon toiseksi parhaan hyökkääjän sivussa jo seitsemästä ottelusta. Hallin tilannetta tarkkaillaan päivittäin ja kokoonpanoon palaaminen on mahdollista tässä ottelussa.

Nylander dominoi kotimaassaan

Toronto Maple Leafsin reissu Ruotsiin sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Leafs vei mukanaan täydet neljä pistettä William Nylanderin hääriessä voittojen pääpiruna. Kahden pelin yhteispisteet 2+3 nostivat Nylanderin kauden kokonaissaldon jo 27 pisteeseen.

Aikaero ja matkustusrasite voivat näytellä roolia ensimmäisessä matkan jälkeisessä pelissä. Leafs ei myöskään pääse ihan parhaalla miehityksellään Chicagoon, sillä laatupakki Timothy Liljegren on varmuudella sivussa.

John Klingbergin pelikunto on vielä auki, joskin Klingbergistä on ollut Torontossa joukkueelleen enemmän haittaa kuin hyötyä. Klingberg on aloittanut tasaviisikoin vaihdoistaan kaksi kolmasosaa hyökkäysalueelta. Siitä huolimatta ruotsalaisen jäällä ollessa Torontolla on onneton merkintä 42 % tasaviisikoin tilastoidussa maaliodottamassa.

Luotamme Toronton palautumiseen

Blackhawks on yksi NHL:n huonoimmista joukkueista, Leafs puolestaan jokavuotisia mestarisuosikkeja. Suosikista ei siksi ole epäselvyyttä edes Chicagossa pelattaessa. Toronton vireystila herättää joitakin kysymyksiä, mutta ComeOnin tarjoamilla kertoimilla on syytä kätellä riskit ja pelata vieraita.

Suorasta vierasvoitosta irtoaa kertoimeksi 1,82, mikä riittää helposti mukaan 15 ottelun jättikierroksen peleihin. Vedon rajakerroin on noin 1,70. Suosittelen tällä kertaa hiukan pienempää panosta kuin keskimäärin tällaisen edun vedossa. Arviossa on tavallista enemmän virhemarginaalia Toronton epämääräisen vireystilan seurauksena.

Pelataan: Toronto Maple Leafs 1X2 @ 1.82
Panostaso: 5/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 4O euroa
  3. Veikkaa koko summalla Toronton voittoa
  4. Voitit tai hävisit, saat neljä 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 24.11.2023 klo 21.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja