Jääkiekko

NHL: Lännen pudotuspeliennakko

15.4.2023. NHL:n odotetut pudotuspelit käynnistyvät maanantain ja tiistain välisenä yönä. Tässä artikkelissa ennakoidaan huimia pudotuspelejä läntisen konferenssin puolelta!

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets

Vegas oli lopulta runkosarjassa lännen paras joukkue 111 pisteellä. Joukkue päätti runkosarjan lukuisista loukkaantumisista huolimatta kahdeksan ottelun mittaiseen pisteputkeen. Vegas on tähän ottelupariin suuri ennakkosuosikki.

Winnipeg aloitti kautensa hyvin, mutta upean syksyn jälkeen vire kääntyi jyrkkään alamäkeen. Winnipeg pääsi pudotuspeleihin vaivoin lännen viimeisenä joukkueena. Viimeisen 25 ottelun otannalla Winnipeg on ollut vasta lännen 12:nneksi paras joukkue.
Arvio: Connor Hellebuyck ryöstää Winnipegille yhden voiton, mutta Vegas jyrää jatkoon lukemin 4-1.

Edmonton Oilers – Los Angeles Kings

Edmonton on lännen suurin mestarisuosikki yhdessä Coloradon kanssa. Joukkue pääsi runkosarjan lopussa jäätävään vireeseen ja päätti sen yhdeksän ottelun mittaiseen voittoputkeen sekä 15 ottelun mittaiseen pisteputkeen. NHL:n kuumin joukkue juuri nyt.

Los Angeles ei kerää Edmontonin tapaan otsikoita, mutta pelaa silti erinomaista jääkiekkoa. Edmonton on yksilövetoinen joukkue, kun taas Los Angeles on tiivis joukkue ilman supertähtiä. Joukkueet kohtasivat myös viime keväänä ensimmäisellä kierroksella ja silloin Edmonton meni rimaa hipoen jatkoon voitoin 4-3.

Arvio: Sarja ei tule olemaan yhtä tiukka kuin viime keväänä. Edmontonin yksilöt ovat Los Angelesille liikaa ja kanadalaisjoukkue menee jatkoon voitoin 4-2.

Colorado Avalanche – Seattle Kraken

Colorado oli lopulta runkosarjassa lukuisista ongelmista ja suurista loukkaantumishuolista huolimatta lännen kolmas. Joukkue päätti runkosarjan kahdeksan ottelun mittaiseen pisteputkeen ja se saa pudotuspeleihin takaisin Cale Makarin sekä Artturi Lehkosen. Colorado on jälleen suuri mestarisuosikki.

Seattle oli yksi runkosarjan suurimmista yllätyksistä. Joukkue pelasi erittäin ennakkoluulottomasti ja se yllätti monet tasaisuudellaan. Vahvan runkosarjan jälkeen sama liito kuitenkin tuskin jatkuu hallitsevaa Stanley Cupin -mestaria vastaan.

Arvio: Coloradon suurin potentiaali ei tullut vielä esiin runkosarjassa. Joukkue nostaa tasoaan ja lähettää Seattlen kesälomille voitoin 4-1.

Dallas Stars – Minnesota Wild

Dallas ja Minnesota olivat Keskisessä divisioonassa sijoilla kaksi ja kolme Coloradon jälkeen. Dallas päätti runkosarjan kuuden ottelun mittaiseen voittoputkeen ja on täten valmis tulevaan ottelupariin.

Minnesota on saanut Kiril Kaprizovin takaisin kokoonpanoon, mikä on joukkueelle valtava asia menestyksen suhteen. Dallas ja Minnesota päästivät runkosarjassa lännestä vähiten maaleja omiin, joten tästä otteluparista on tulossa todella kova vääntö kera pienten marginaalien.

Arvio: Tämä on ennakkoon tulevien pudotuspelien tasaväkisin ottelupari. Dallas niukasti jatkoon voitoin 4-3 kotietunsa turvin.

Broidi


PARHAAT TARJOUKSET

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja