Jääkiekko

Liigan finaalit jatkuvat lauantaina Turussa

22.4.2022. Liigassa finaalipari matkaa lauantaina Turkuun. TPS hakee ottelussa revanssia keskiviikon tiukasta kamppailusta. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Tepsille tuo yli 16O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa TPS:n voitolle (6O x 2.8O*)
  4. Jos TPS voittaa, sinä voitat 168 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: TPS – Tappara

Liigan finaalit jatkuvat lauantaina toisella osaottelulla. Finaalit alkoivat keskiviikkona Nokia Arenalta ja silloin Tappara oli tiukan taistelun jälkeen parempi maalein 2-1. Tasakentällisin joukkueet eivät löytäneet toisistaan paremmuutta, mutta Tappara otti omansa lopulta ylivoiman kautta. Ottelun kaikki kolme maalia tehtiin ylivoimalla ja voittomaalin iski kolmannen erän puolessa välissä kokenut Kristian Kuusela. Tapparan maaleista vastasivat Kuusela ja Levtchi, joille maalit oli vasta ensimmäiset kevään pudotuspeleissä. Molemmat maalivahdit Christian Heljanko ja Andrei Karejev aloittivat finaalit niin ikään erittäin vakuuttavasti.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat Turussa kahdesti ja Tappara otti molemmilla kerroilla voiton varsinaisella peliajalla yhteismaalein 8-3. Edellisestä neljästä Turun kohtaamisesta Tappara on voittanut peräti kolme. TPS on ollut pudotuspeleissä erittäin vahva kotijoukkue. Turussa on tällä hetkellä valtava kiekkobuumi, joka antaa lisää virtaa TPS:n pelaajille. TPS on pelannut pudotuspeleissä seitsemän kotiottelua, joista se on voittanut peräti kuusi varsinaisella peliajalla. Ainut tappio on tullut HIFK:lle jatkoajan jälkeen maalein 4-3. Tappara on puolestaan voittanut pudotuspeleissä neljästä vierasottelustaan kolme. Joukkue koki 2-1-tappion Lukolle puolivälierissä, mutta voitti välierissä molemmat vierasottelut KooKoota vastaan.

TPS:n ja Tapparan pelaajat miehittävät pudotuspelien pistepörssissä seitsemästä ensimmäisestä sijasta kuusi. Pistepörssiä johtaa TPS:n Markus Nurmi tehopistein 4+14=18. Nurmi sai syöttöpisteen keskiviikkona joukkueensa ainoaan maaliin. Pistepörssissä toisena on Tappara-hyökkääjä Joona Luoto tehopistein 7+9=16. Luoto saalisti niin ikään yhden syöttöpisteen keskiviikon ottelussa. Pudotuspelien maalipörssiä johtaa TPS:n Mikael Pyyhtiä kahdeksalla osumalla.

Todennäköisesti myös lauantain ottelu pysyy tiukkana ja vähämaalisena. Molemmilla joukkueilla on kyvykkyyttä maalintekoon, mutta vastakkain on kaksi erinomaisesti valmennettua joukkuetta. TPS on ollut erittäin vahva joukkue kotiyleisön edessä ja Ilves suli totaalisesti Turun kamppailuissa. Pystyykö Tappara pitämään pakettinsa kasassa vaikeassa vieraskaukalossa?


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja