Jääkiekko

Bruins ja Rangers iskevät yhteen lauantain huippuottelussa

22.4.2022. NHL:ssä runkosarja on loppusuoralla ja joukkueet hakevat parasta virettään kohti tulevia pudotuspelejä. Lauantai-illan ottelussa kohtaavat kaksi tulevaa pudotuspelijoukkuetta, Boston Bruins ja hyvävireinen New York Rangers. Ottelun kotisohville välittää YLE klo 21 alkaen.

Kaksikymppiä Rangersille tuo yli 16O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa NY Rangersin voitolle (6O x 2.7O*)
  4. Jos Rangers voittaa, sinä voitat 162 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Boston Bruins – NY Rangers

Idässä pudotuspelipaikat ollaan jo jaettu ja sekä Bruins että Rangers nähdään toukokuussa alkavissa tosipeleissä. Rangers on äitynyt huimaan kevätvireeseen ja joukkue taistelee vielä jopa Metropolitan-divisioonan voitosta Carolinan kanssa. Rangersilla on pisteitä kasassa 108 ja otteluita on jäljellä neljä. Bruins on puolestaan Atlantin divisioonassa neljäntenä 99 pisteellä. Bruinsilla on jäljellä viisi ottelua ja divisioonassa on käynnissä kova mittailu voimasuhteista.

Boston Bruins on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua, joista se voitti St.Louisin jatkoajalla ja koki tappion Pittsburghille tylysti lukemin 4-0. Bruinsilla on tällä hetkellä vaikeaa, mistä kertoo vain kaksi voittoa viimeiseen kuuteen otteluun. Joukkueen suurin ongelma on hyökkäyspään tehottomuus. Bruins on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun vain yhdeksän maalia, mikä on idässä toiseksi heikoin suoritus kyseisellä ajanjaksolla. Viimeiseen kymmeneen otteluun Bruins on tehnyt yhteensä 24 maalia, mikä on idän huonoin lukema. 

Bruinsin ainoa suomalaispelaaja on tällä hetkellä Erik Haula. Suomalaissentterin syksy oli vaikea, mutta keväällä hän on ollut joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. 74 otteluun Haula on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 15+25=40.

New York Rangers on noussut keväällä yhdeksi idän suurimmista mestarisuosikeista. Kirjoitushetkellä joukkue on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana Rangers on pitänyt maalinsa puhtaana kolme kertaa maalierolla 17-3. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta Rangers on voittanut seitsemän ja joukkue on tällä hetkellä idän kuumin joukkue yhdessä Floridan kanssa. Idässä Rangers on ollut tällä kaudella kolmanneksi paras vierasjoukkue ja Bostonin vieraaksi joukkue lähtee viiden peräkkäisen vierasvoiton saattelemana.

Rangersin kokoonpanossa ei tällä hetkellä ole yhtään suomalaista, sillä Kaapo Kakko on jälleen sivussa loukkaantumisen takia. Seurantaan kannattaa tästä joukkueesta ottaa Chris Kreider, joka on maalipörssissä kolmantena 51 maalilla.


Lisäjännitystä NHL-jäille?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja