Jääkiekko

Sunnuntain Prime Timessa kohtaavat Chicago ja Seattle

22.10.2022. Sunnuntain ainoassa Prime Time -ottelussa Seattle Kraken matkaa Chicago Blackhawksin vieraaksi. Kumpi joukkueista päättää viikkonsa voitollisesti? Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä otteluun!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Chicago – Seattle

Kesän tapahtumien jälkeen odotukset Chicagon suhteen ovat lähellä nollaa. Joukkue aloitti kautensa kahdella peräkkäisellä tappiolla Coloradolle ja Vegasille yhteismaalein 6-2. Kauden ensimmäisen voittonsa joukkue otti kolmannesta ottelusta San Josea vastaan maalein 5-2. Voitossa sankareina häärivät alivoimalla kaksi maalia värkänneet Sam Lafferty ja Jason Dickinson.

Kesällä seurajohto mylläsi joukkuetta ja aloitti tankkaamisen kohti tulevan kesän varaustilaisuutta. Menestysvuosien Chicagosta ovat jäljellä enää Jonathan Toews ja Patrick Kane. Alkukauteen Toews on viimeistellyt kaksi maalia, mutta Kane on saalistanut vasta yhden syöttöpisteen. Lafferty on Chicagon tehokkain pelaaja tehopistein 2+1.

Seattlen tulokaskausi NHL:ssä oli todella sekava ja epäonnistunut. Sama sekavuus ja laimeus vaivaa joukkuetta jälleen tällä kaudella. Seattle on aloittanut kautensa neljällä tappiolla ja yhdellä voitolla. Voitto irtosi kauden toisesta ottelusta Los Angelesia vastaan maalein 4-1. Tappiot ovat puolestaan tulleet Anaheimia, Vegasia, Carolinaa ja St. Louisia vastaan yhteismaalein 10-19. Kirjoitushetkellä Seattle kulkee kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. 

Seattlen tehokkain pelaaja on ensimmäisissä otteluissa ollut viime keväänä Coloradossa Stanley Cupin voittanut Andre Burakovsky tehopistein 2+3. Tulokashyökkääjä Matthew Beniersiltä odotetaan paljon ja hän onkin joukkueen toiseksi paras pistemies tehopisteillä 1+3. Suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi on vielä sivussa joukkueesta loukkaantumisen takia.

Molemmilla joukkueilla ylivoima on ollut alusta alkaen tehokasta. Seattle on tehnyt toistaiseksi kuusi ylivoimamaalia onnistumisprosentilla 31,6. Chicago on tehnyt kolmeen otteluun kaksi ylivoimamaalia ja sen onnistumisprosentti on 28,6. Alivoimalla joukkueet löytyvät sarjan pohjalta. Chicagon alivoima on 66,7 % ja Seattlen 65 %.

Viime kauden kolmesta kohtaamisesta Seattle vei nimiinsä kaksi.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja