Jääkiekko

Hakametsässä pelataan viimeinen paikallisottelu perjantaina

27.10.2021. Tammikuussa 1965 avattu Hakametsän jäähalli saa ansaitsemansa jäähyväiset perjantaina Ilveksen ja Tapparan pelatessa vielä kertaalleen paikallisottelun kyseisessä pyhätössä. Ilves otti paikallisvastustajastaan niskalenkin syyskuussa, miten käy nyt? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun.

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Tampereen paikallispeliin. Näin lunastat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Ilves – Tappara

Hakametsä on perjantaina ääriään myöten täynnä jäähallin historian viimeisessä paikallisottelussa. Joukkueet siirtyvät joulukuun alussa uudelle hulppealle UROS LIVE -areenalle, jossa pelataan myös keväällä jääkiekon MM-kisat. Ilves voitti joukkueiden kauden ensimmäisen väännön syyskuun puolessa välissä lukemin 2-3. 

Ilves on kirjoitushetkellä Tapparaa korkeammalla sarjataulukossa sijalla seitsemän. Ilveksen vuoristoratamainen kausi on kääntynyt ylämäkeen, sillä ennen keskiviikon kierrosta joukkue seilaa Liigassa neljän ottelun voittoputkessa. Ilves on kärsinyt viime aikoina useista poissaoloista, mutta siitä huolimatta varsinkin joukkueen hyökkäyspelaaminen on toiminut oikein mallikkaasti.

Joukkueen kapteeni Eemeli Suomi palasi eilen Ilveksen kokoonpanoon, joten Marek Langhameria lukuunottamatta lähes jokainen tärkeistä palasista osallistuu vielä kertaalleen Hakametsässä otteluun Tapparaa vastaan. Petri Kontiola saapui Ilvekseen viime kauden pistepörssin voiton jälkeen isoin odotuksin, joihin 37-vuotias ei ole vielä toistaiseksi täysin kyennyt vastaamaan.

Kontiola on ollut alkukauteen joukkueensa tehokkain hyökkääjä, mutta tehokkain pelaaja löytyy pakistosta. 26-vuotias Lester Lancaster on ottanut joukkueensa puolustuksen haltuun ja varsinkin ylivoimalla kiekon kanssa mies on jatkuvasti vaarallinen. Yhdysvaltalaispuolustaja on kirjoitushetkellä Liigassa puolustajien pistepörssin kolmas tehopisteillä 2+10=12.

Vasta yhdeksänneltä sijalta paikalliskamppailuun saapuva Tappara pelaa parhaillaan alkukauden parasta jaksoaan. Tappara otti viime viikolla tarjolla olleista kuudesta pisteestä mukaansa neljä ja viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan kolme. Tappara on sarjassa kolmen pisteen päässä Ilveksestä, joten voitolla sillä on mahdollisuus nousta paikallisvastustajansa rinnalle.

Tapparan suurin ongelma on alkukauteen ollut heikko kotipelaaminen, sillä joukkue on ollut tähän mennessä vasta sarjan 11. paras kotijoukkue yhdeksällä kerätyllä pisteellä. Kirvesrintojen tämän hetken kuumin pelaaja on Anton Levtchi. 25-vuotias hyökkääjä on ennen keskiviikon ottelua kolmen ottelun pisteputkessa tehopisteillä 3+2. Levtchillä on loistavan viime viikon ansiosta kasassa jo tehopisteet 7+7, joilla hän on pistepörssin viides.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja