Jääkiekko

Liiga: Ilves hakee jatkoa loistovireelleen

26.10.2021. Uusi Liiga-viikko käynnistetään keskiviikkona viidellä paikkakunnalla. TPS ja Ilves pyrkivät jatkamaan loistovirettään vieraissa, kun taas Ässät hakee valoa tunnelin päähän kotiottelussa KooKoota vastaan. Lue ennakot keskiviikon otteluihin alta ja nappaa lisäjännitystä kiekkovetoihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä keskiviikon Liigakierrokselle. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Liigakierros 27.10.

JYP-TPS

Sarjakärki TPS matkaa keskiviikkona Jyväskylään kolmen ottelun voittoputkessa. JYPille viime viikko oli selkeästi synkempi, sillä joukkue kärsi kaksi tappiota varsinaisella peliajalla sekä KooKoolle että SaiPalle. JYP putosi viime viikon tulosten myötä sarjassa sijalle 11, eikä sen vastus helpotu keskiviikkona, sillä TPS on ollut alkukaudesta sarjan paras vierasjoukkue. 

Kärpät-Pelicans

Oulussa nämä joukkueet kohtaavat toisensa jo toisen kerran viikon sisään. Viime viikon perjantaina Pelicans onnistui voittamaan Kärpät kotonaan lukemin 4-2. HIFK aiheutti heti seuraavana päivänä oululaisille jo toisen peräkkäisen tappion lukemin 2-5. Kärpät on kyseisestä tappiosta huolimatta ollut alkukauteen sarjan toiseksi paras kotijoukkue. Ennen HIFK-ottelua Kärpillä oli kuuden ottelun mittainen kotivoittojen putki. 

SaiPa-Ilves

Molemmille ottelun joukkueista viime viikko oli erittäin positiivinen. Ilveksen vaikeat ajat tuntuvat olevan takanapäin useista loukkaantumisista huolimatta, sillä joukkue saapuu Lappeenrantaan neljän ottelun voittoputkessa. SaiPa päätti viime viikon kahteen peräkkäiseen voittoon HPK:ta ja JYPiä vastaan. JYPiä vastaan joukkue katkaisi myös viiden ottelun mittaisen kotitappioiden putkensa.

Tappara-Sport

Alkukauden positiivisin yllättäjä Sport on sarjassa parhaillaan kolmas ja saapuu Hakametsään kahden ottelun voittoputkessa. Tappara otti viime viikon kahdesta ottelusta mukaansa neljä pistettä HIFK:ta ja KooKoota vastaan. Tappara on ollut alkukauteen iso pettymys, sillä joukkue on sarjassa vasta kymmenes ja eroa kärkeen on ehtinyt kertyä peräti 12 pistettä. 

Ässät-KooKoo

Kriisin partaalla sarjassa vellova Ässät saapuu kotiotteluunsa viiden ottelun tappioputkessa kolmen viime viikon tappion myötä. Heikon puolustuspelaamisen kanssa pitkään paininut kotijoukkue saa vastaansa viime aikoina huippuvireeseen yltäneen KooKoon. KooKoo nousi kahden viime viikon voiton myötä sarjassa peräti sijalle kaksi. Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen voitti KooKoo lokakuun alussa lukemin 2-1.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja