Jääkiekko

Kärpät ja Ilves iskevät yhteen Raksilassa

24.10.2022. Liigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua. Illan ehdoton herkkupala on Kärppien ja Ilveksen välinen kohtaaminen Oulussa. Kumpi juhlii tiistai-iltana, Marjamäki vai Pennanen? Lue ennakko alta ja koukkaa huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Kärpät -Ilves

Uuteen Liiga-viikkoon Kärpät lähtee sijalta kolme. Oululaiset ovat keränneet 15 ottelusta 29 pistettä. Ilves on sarjassa viidentenä. Tupsukorvat ovat keränneet 14 ottelusta 25 pistettä.

Kärpät voitti viime viikon kolmesta ottelustaan kaksi. Viikko alkoi 2-0-voitolla Ässistä ja se päättyi back-to-back-otteluihin HPK:ta vastaan. Perjantaina Kärpät voitti jatkoajan jälkeen 4-3, mutta lauantaina HPK oli parempi maalein 3-0. Edellisestä seitsemästä ottelusta Kärpät on voittanut viisi. Lauri Marjamäen alaisuudessa Kärppien pelaaminen perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen, mutta hyökkäyspäässä onnistunut joukkue on siinä sivussa ollut sarjan tehokkain joukkue 46 maalilla. 

Kärppien erittäin laadukkaasta joukkueesta löytyy ratkaisijoita laajalla rintamalla. Julius Junttila kantaa joukkueen kultaista kypärää tehopistein 2+10=12. Kymmeneen tehopisteeseen ovat hänen lisäkseen yltäneet Ville Leskinen (4+7=11), Peter Tiivola (3+8=11) ja Teemu Turunen (6+4=10). Kärppien maalilla on viime viikkoina vakuuttavasti esiintynyt 20-vuotias Leevi Meriläinen

Ilves lähtee uuteen viikkoon neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappioputki alkoi CHL:stä Stavangeria vastaan, jonka jälkeen Liigassa on tullut kolme peräkkäistä tappiota TPS:ää, Lukkoa ja SaiPaa vastaan. Viime viikolla Ilves hävisi kotona Lukolle maalein 4-2 ja vieraissa SaiPalle maalein 6-4.

Ilveksen tulevat viikot ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä joukkue aloitti lauantaina peräti seitsemän peräkkäisen vierasottelun putken, joka päättyy vasta 19. marraskuuta. Ilves on pelannut vieraissa tähän mennessä seitsemän ottelua ja kerännyt näistä yhteensä yhdeksän pistettä.

Ilveksessä tehopisteet ovat jakautuneet todella tasaisesti pelaajien kesken. Joukkueen kultakypärää kantaa kokenut Petri Kontiola tehopistein 3+8=11. Alkukaudesta joukkueen riveissä on häikäissyt vasta 18-vuotias hyökkääjälupaus Jani Nyman. Maalintekijäluonne on iskenyt kymmeneen otteluun tehopisteet 5+3=8.

Vajaa kuukausi sitten kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves oli parempi maalein 3-1. Joukkueet ovat toisilleen erittäin tutut viime kevään pudotuspeleistä. Puolivälierissä Ilves pudotti Kärpät otteluvoitoin 4-3.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja