Jalkapallo

Barcelona pakkovoiton edessä Bayernin isäntänä

25.10.2022. Tällä viikolla Mestarien liigassa pelataan viides pelikierros. Barcelona tarvitsee keskiviikkoiltana kipeästi pisteitä Bayern Müncheniä vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä jättikerroin ottelun ensimmäiselle puoliajalle!

Jättikerroin 3O.OO, jos 1. puoliajalla tulee maali

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli O,5 maalia 1. puoliajalla (normaali kerroin 1.22)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Barcelona – Bayern

C-lohkoa johtaa neljän kierroksen jälkeen Bayern München 12 pisteellä. Saksalaiset ovat jo varmistaneet oman paikkansa kevään jatkopeleistä. Inter on tukevasti kiinni toisessa sijassa seitsemällä pisteellä. Barcelona on pahoissa ongelmissa sijalla kolme, sillä eroa Interiin on kertynyt kolme pistettä. Tshekkiläinen Plzen pitää lohkossa perää pisteittä.

Barcelona on jälleen vaikeuksissa Mestarien liigassa. Interiä vastaan pelatuista kamppailuista joukkue onnistui saamaan vain yhden pisteen, joten italialaiset ovat kovaa vauhtia menossa jatkopelejä kohden. Inter tarvitsee jatkopaikkaan yhden voiton kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Barcelona puolestaan tarvitsee keskiviikkona voiton, jotta se voisi pitää toiveet elossa. 

La Ligassa tappiollisen El Clasicon jälkeen Barcelona on saanut peliään kulkemaan kahdella peräkkäisellä voitolla Villarrealista ja Athletic Bilbaosta. Nämä voitot ovat tulleet selkeästi yhteismaalein 7-0. Sunnuntaina joukkueen 4-0-voitossa Ousmane Dembele ja Robert Lewandowski olivat todella kovassa iskussa. Jääkiekkotermein Dembele iski tehopisteet 1+3 ja Lewandowski 1+1. Barcelona on La Ligassa toisena Real Madridin jälkeen.

Bayern München on hoitanut Mestarien liigan lohkovaiheen kunnialla. Joukkue on voittanut kilpailussa kaikki neljä otteluaan yhteismaalein 13-2. Bayern on kaikki kilpailut mukaan lukien neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Bundesliigassa vaikean alun jälkeen joukkue on palannut omalle tasolleen. Bayern on voittanut kotimaassaan kaksi edellistä otteluaan yhteismaalein 7-0. Lauantaina joukkueen 2-0-voitossa maalinteossa onnistuivat Jamal Musiala sekä Eric Maxim Choupo-Moting. Bayern on kivunnut Bundesliigassa toiseksi vain yhden pisteen päähän Union Berlinistä.

Joukkueet kohtasivat Münchenissä 13. syyskuuta. Silloin Bayern otti voiton maalein 2-0. Saksalaiset ratkaisivat ottelun toisella puoliajalla Lucas Hernandezin ja Leroy Sanen maaleilla. Bayern on voittanut Barcelonan viisi kertaa peräkkäin. Näissä kohtaamisissa maalit ovat menneet saksalaisille selkeästi lukemin 19-4.

Broidi


Jättikerroin 3O.OO, jos 1. puoliajalla tulee maali

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli O,5 maalia 1. puoliajalla (normaali kerroin 1.22)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja