Jalkapallo

HJK:lla on torstaina iskun paikka AS Romaa vastaan

26.10.2022. HJK pelaa torstaina odotetun kotiottelun Jose Mourinhon AS Romaa vastaan. Loppuunmyydyllä Bolt Arenalla tullaan näkemään huima spektaakkeli, jossa HJK:lle kelpaa vain voitto. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: HJK – Roma

C-lohkoa johtaa neljän kierroksen jälkeen espanjalainen Betis kymmenellä pisteellä. Betis on jo varmistanut paikkansa kevään jatkopeleistä. Lohkossa toisena on yllättäen bulgarialainen Ludogorets seitsemällä pisteellä. Roma on lohkossa vasta kolmantena neljällä pisteellä ja HJK pitää perää yhdellä pisteellä. Roma pelaa vielä HJK:n lisäksi Ludogoretsia vastaan ja helsinkiläiset kohtaavat lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Betisin.

HJK on saanut valmistautua tulevaan otteluun puolentoista viikon ajan. Veikkausliiga-kausi päättyi 16. lokakuuta HJK:n mestaruusjuhliin. Eurooppa-liigassa joukkue on pelannut järjestään hyvin, mutta lopputulokset ovat olleet kaukana tyydyttävästä. Isoimmat ongelmat ovat olleet maalinteossa. HJK on saavuttanut kilpailussa toistaiseksi yhden tasapelin ja kolme tappiota yhteismaalein 1-8. HJK tulee torstaina saamaan täyden tuen kotiyleisöltään ja kotietu on selvä kylmien olosuhteiden sekä tekonurmen myötä.

Roomassa kuherruskuukausi on ohi ja joukkue taapertaa tällä hetkellä hyvin rikkonaisena. Roman pelaamisessa on paljon epävireisyyttä ja viime aikojen tulokset ovat olleet todella nihkeitä. Sunnuntaina joukkue hävisi Serie A:ssa sarjakärki Napolille maalein 0-1. Roma ei saanut kyseisessä ottelussa yhtään laukausta kohti vastustajan maalia ja kritiikki kotimaan mediassa oli todella raju ottelun jälkeen. Joukkue on Serie A:ssa 11 kierroksen jälkeen viidentenä.

Roma on urakoinut koko syksyn sekä Serie A:ta että Eurooppa-liigaa hurjalla tahdilla. Rasitus on näkynyt pelaajissa, joita on pudonnut kokoonpanosta pois loukkaantumisten takia. HJK:ta vastaan joukkueen kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum ja Zeki Celik

Joukkueet kohtasivat Roomassa 15. syyskuuta. Kyseisessä ottelussa HJK:n startti oli vahva, mutta se lässähti rajusti Miro Tenhon punaiseen korttiin 14. peliminuutilla. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Roma karkasi toisella puoliajalla 3-0-voittoon Dybalan johdolla.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja