Jalkapallo

EFL Cup: West Ham hakee revanssia Man Unitedista

20.9.2021. Manchester United ja West Ham iskivät sunnuntaina yhteen Valioliigassa. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat toistamiseen liigacupin viikkokierroksella, jossa panoksena on paikka 16 parhaan joukkoon. Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Man United – West Ham

Sunnuntaina joukkueet kohtasivat Lontoon Olympiastadionilla Unitedin juhliessa 1-2-vierasvoittoa. Ottelu oli ensimmäisellä puoliajalla vauhdikas ja maalipaikkoja satoi runsaasti molemmille joukkueille. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin maalipaikoista myös kaksi maalia. Said Benrahma vei kotijoukkueen 1-0-johtoon puolen tunnin kohdalla, mutta viisi minuuttia myöhemmin Cristiano Ronaldo toi kolmannella Valioliigamaalillaan joukkueensa tasoihin.

Toisella puoliajalla molempien joukkueiden rasitus kasvoi, mikä näkyi selvästi pelin tasossa. Unitedin 2-1-johtoon ottelun viime hetkillä vei huikealla yksilösuorituksella viime kaudella West Hamissa lainalla ollut Jesse Lingard. Ottelusta ei draamaa puuttunut, sillä kotijoukkue sai ottelun lisäajalla vielä rangaistuspotkun, minkä David De Gea kuitenkin onnistui torjumaan tuoden kolme pistettä Unitedin mukana Manchesteriin. 

EFL Cupissa pelataan tällä viikolla 32 parhaan joukkueen kierros, johon Unitedilla ja West Hamilla on automaattinen pääsy. Viime kaudella kyseisessä kilpailussa West Ham eteni 16 parhaan joukkoon ja United aina välieriin asti häviten kuitenkin Manchester Citylle lukemin 0-2.

United on Valioliigassa kolmantena mukana mestaruustaistelussa. Joukkue on kerännyt alkukaudesta paljon pisteitä vaikeuksien kautta, sillä sen pelilliset esitykset eivät ole olleet kovinkaan kummoisia lopputuloksista huolimatta. West Ham on ollut viime viikonlopun tappiosta huolimatta yksi alkaneen Valioliigakauden valopilkkuja. Joukkue on Valioliigassa kahdeksantena tehokkaan hyökkäyspelaamisen ansiosta. West Hamin hyökkääjä Michail Antonio johtaakin parhaillaan Valioliigan maalipörssiä neljällä maalilla ja kolmella maaliin johtaneella syötöllä. 

Liigacup on joukkueille pokaaleista vähäpätöisin ja joukkueet usein peluuttavat kyseisen turnauksen otteluissa junioreita ja vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia. Molemmat tulevan ottelun joukkueista pelaavat järkyttävässä otteluruuhkassa, sillä he ovat osa Mestareiden liigaa ja Eurooppa-liigaa.

Tuleva ottelu on eduksi Manchester Unitedille, sillä nykyisessä otteluruuhkassa West Hamin on mahdoton kilpailla suurempiaan vastaan kokoonpanon laajuudessa. West Hamilla tavoitteet ovat Valioliigassa ja Eurooppa-liigassa, jolloin paukkuja ei yksinkertaisesti voi jäädä EFL Cupissa kilpailemiseen.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja