Jalkapallo

Juventus kriisissä? Vastassa kärkiseura AC Milan

18.9.2021. Juventuksen alkukausi on ollut täysi katastrofi. Meritoitunut seuraa lähtee viikonlopun otteluun sarjan pohjalta ilman ensimmäistäkään voittoa. AC Milan taas tekee uutta tulemistaan ja se majailee sarjan kärkipäässä. Miten sunnuntain matsissa käy? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Ennakko: Juventus – AC Milan

Italian Serie A:ta viime vuosina selvästi hallinnut Juventus on uuden edessä. Viime kaudella Inter katkaisi sen kahdeksan kauden mestaruusputken ja tämä kausi on alkanut entistä huonommin. Andrea Pirlon johdolla Juventus oli viime kaudella sarjan neljäs ja Pirlo sai potkut kauden päätteeksi. Tilalle tuli vanha tuttu Massimiliano Allegri, joka valmensi joukkuetta aiemmin kausilla 2014-19.

Joukkue koki ison kolauksen aivan kauden alla, kun Cristiano Ronaldo poistui joukkueesta kolmen kauden jälkeen. Ronaldo teki viime kaudella 38 % joukkueen maaleista, joten uusista vastuunkantajista on seurassa huutava pula. Kolmen kierroksen jälkeen suurseura on vasta sijalla 16 yhdellä sarjapisteellä. Heti sarjan ensimmäisessä ottelussa joukkue menetti 2-0-johdon, jota seurasi tappiot sekä Empolille että Napolille. Seuran johdossa alkaa olla tiukat paikat, joten sunnuntain ottelusta tulisi ottaa uusi suunta alkaneelle kaudelle. 

AC Milan on juuri nyt Juventuksen vahva vastakohta. Päävalmentaja Stefano Pioli on saanut luotua Milanista jälleen uskottavan seuran, joka kamppailee Italiassa jopa mestaruudesta. Milan on edennyt toistaiseksi Serie A:ssa kolme ottelua puhtaalla pelillä maalierolla 7-1. Jalkoihin on jäänyt toistaiseksi Sampdoria, Cagliari ja Lazio.

Varsinkin viime viikonlopun 2-0-voitto Laziosta oli joukkueelta upea taidonnäyte. Milanin hyökkäyspelaaminen virtasi ottelussa mainiosti ja se onnistui pääsemään maalipaikoille jatkuvasti. Viikolla joukkuetta kohtasi tunteikas hetki kun se teki paluun Mestareiden liigaan monen vuoden tauon jälkeen. Milan johti Liverpoolia vastaan pelattua ottelua vielä puoliajalla, mutta se kärsi lopulta 3-2-tappion tiukan taistelun jälkeen.

Juventus on juuri nyt yksi jalkapallomaailman suurimpia puheenaiheita. Tuleva ottelu kerää varmasti katseita ja Juven on aika nostaa päätään viikonlopun isossa ottelussa. Federico Chiesa palaa kotijoukkueen kokoonpanoon, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon se tuo terävyyttä Juventuksen hyökkäykseen.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja