Jalkapallo

Chelsea suosikki sunnuntain huippukamppailussa

17.9.2021. Valioliigan viides kierros huipentuu sunnuntai-iltana kahden ison kohtaamiseen, kun Tottenham saa hulppealle kotiareenalleen vastaansa Chelsean. Chelsea on kulkenut alkukauden tappioitta. Pitääkö Tottenhamin puolustus Romelu Lukakun aisoissa? Lue ennakko alta ja veikkaa ottelua ilman riskiä!

Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Valioliigasta koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Tottenham – Chelsea

Nuno Espirito Santon pesti Tottenhamin päävalmentajana sai ensimmäisen särön viime viikonloppuna, kun joukkue kärsi kauden ensimmäisen tappion Crystal Palacen vieraana. Sarjan kärkipaikalta otteluun lähtenyt Tottenham joutui pelaamaan Japhet Tangangan punaisen kortin myötä ottelussa reilut puoli tuntia vajaamiehisenä.

Viimeiset puoli tuntia oli joukkueelle hyvin murheellinen, sillä Palace meni lopulta ottelussa selvään 3-0-voittoon. Tottenham aloitti viikolla matkansa uudessa Konferenssiliigassa. Siellä seuraa odotti uusi pettymys, sillä se jäi 2-2-tasatulokseen Rennesin vieraana. Tottenham kärsii useista pienemmistä loukkaantumisista ja sunnuntain kokoonpano sisältää vielä useita kysymysmerkkejä. Esimerkiksi Heung-Min Sonin pelaaminen on vielä epävarmaa. 

Vierasjoukkue Chelsea on eittämättä juuri nyt yksi koko Euroopan vakuuttavimmista joukkueista. Thomas Tuchelin viime kaudella rakentama pelitapa on kantanut myös tällä kaudella, sillä Chelsea taistelee tosissaan Valioliigan mestaruudesta.

Chelsea lähtee viikonlopun Valioliigakierrokselle sijalta kaksi kymmenellä pisteellä. Joukkue kärsi kauden ainoan pistemenetyksen kolmannella kierroksella Liverpoolille pelaten puolet ottelusta alivoimaisena. Viikolla Chelsea puolusti Mestareiden liigan voittoaan lohkovaiheessa Zenitiä vastaan.

Joukkueen pelasti ottelussa vähemmän yllättäen Romelu Lukaku, joka on seuraan saavuttuaan ollut aivan jäätävässä vireessä. Maajoukkueottelut mukaan lukien Lukaku on siirtonsa jälkeen tehnyt kuuteen otteluun seitsemän maalia. Tottenhamin puolustuksella on tiedossa sunnuntaina todella tuskainen ilta belgialaishyökkääjän kanssa.

Molemmat joukkueet tukeutuvat pelaamisessaan vahvaan puolustuspelaamiseen. Chelsea on kuitenkin näistä kahdesta aktiivisempi ylöspäin ja näin oletettavasti ottaa pallonhallinnan itselleen. Tottenham on tehnyt alkukaudesta vain kolme osumaa, joten sen hyökkäykseltä ja etenkin Harry Kanelta odotetaan parempaa jo Chelseaa vastaan.

Chelsea lähtee oikeutetusti otteluun ennakkosuosikkina, sillä se on laadukkaampi sekä puolustaessa että hyökätessä. Chelsealla riittää vastuunkantajia Lukakun lisäksi, joten se pistää taatusti verkot tötterölle myös sunnuntaina.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja