Jalkapallo

Manchester United matkaa Atalantan vieraaksi Bergamoon

1.11.2021. Mestarien liigan lohkovaiheessa ollaan ylitetty puoliväli, mikä tarkoittaa Atalantan ja Manchester Unitedin revanssia kahden viikon takaa. Silloin United onnistui nousemaan voittoon kahden maalin tappioasemasta. Miten käy tiistaina Bergamossa? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Mestarien liigasta (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Atalanta – Manchester United

Atalanta oli lähellä yllätystä kaksi viikkoa sitten Old Traffordilla, kun se johti Unitedia vastaan vieraissa ensimmäisen puoliajan jälkeen maalein 0-2. Repaleinen Atalanta kuitenkin passivoitui ja väsyi toisella puoliajalla ja United hyödynsi tämän nousten tasoihin tilanteeseen 2-2 vartti ennen varsinaisen peliajan loppua.

Kotijoukkueen voittoon pelasti lopulta Mestarien liigan hallitsija Cristiano Ronaldo ottelun 81. minuutilla. United nousi 3-2-voitolla lohkon kärkeen kuudella pisteellä. Atalanta on kolmen kierroksen jälkeen lohkon kolmantena Unitedin ja Villarrealin perässä neljällä pisteellä.

Atalanta on pelannut Serie A:ssa kolme ottelua sitten viimeisimmän Mestarien liigan ottelun. Nämä ottelut se on pelannut tappioitta voittaen Sampdorian ja pelaten tasan sekä Udinesen että Lazion kanssa. Atalanta on 11 pelatun kierroksen jälkeen Serie A:ssa sijalla viisi 19 pisteellä.

Atalanta on kärsinyt alkukaudesta todella paljon loukkaantumisista, mikä on ollut kova isku hyvin kapealla kokoonpanolla pelaavalle joukkueelle. Atalantan kolumbialaishyökkääjä Duvan Zapata on tehnyt viimeiseen kolmeen otteluun kaksi maalia ja on iskenyt Serie A:ssa alkukauteen kuusi maalia. Häneen kääntyvät katseet myös tiistaina kotiyleisön toimesta.

United on pelannut Mestarien liiga -ottelun jälkeen kaksi hyvin erilaista Valioliigaottelua. Reilu viikko sitten joukkue koki täystyrmäyksen kotikentällään Mohamed Salahin johdolla 0-5-tappiossa Liverpoolille. Päävalmentaja Ole Gunnar Solskjærin asemaa kyseenalaistettiin ruman tappion jälkeen suuresti, mutta norjalainen sai lopulta jatkaa ja tulos olikin heti seuraavassa ottelussa huomattavasti parempi.

Viime lauantaina Unitedin taktiikka vaihdettiin vuotavassa alakerrassa kolmeen toppariin ja se tuotti tulosta 0-3-voitossa Tottenhamista. United on viikonlopun jälkeen Valioliigassa sijalla viisi kahdeksan pistettä kärjelle jääneenä. 

United tulee taatusti tiistaina puolustamaan paremmin kuin kaksi viikkoa sitten, mutta muuten vauhtia tulee varmasti taas piisaamaan näiden joukkueiden kohdatessa.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja