Jalkapallo

Liverpool ja Atletico kohtaavat Anfieldilla

2.11.2021. Mestarien liigan keskiviikkoillan herkkupala nähdään Anfieldillla, kun Liverpoolin vieraaksi matkaa Atletico Madrid. Joukkueet järjestivät trillerin kaksi viikkoa sitten, mutta Antoine Griezmannin epäonninen punakortti käänsi pelin lopulta englantilaisten eduksi. Saako Atletico revanssin? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin lunastat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.

Ennakko: Liverpool – Atletico Madrid

Kaksi viikkoa sitten nähdystä Madridin trilleristä ei tapahtumia puuttunut. Liverpool siirtyi jo 13. minuutin kohdalla 2-0-johtoon, mutta Atletico väänsi itsensä tasoihin vain 21 minuuttia myöhemmin kahdella Antoine Griezmannin maalilla.

Ranskalaishyökkääjä sai kuitenkin vaarallisesta pelaamisesta punaisen kortin toisen puoliajan alussa ja Mohamed Salah teki vieraiden voittomaalin 78. minuutilla rangaistuspotkusta. Griezmann on punaisen kortin myötä pelikiellossa tulevasta keskiviikon ottelusta. 

Liverpool on kyseisen ottelun jälkeen pelannut Englannin kentillä yhteensä kolme ottelua. Koko alkukauden tappioitta pelannut Liverpool voitti näistä otteluista kaksi Manchester Unitedia ja Prestonia vastaan ja pelasi tasan viime lauantaina Brightonin isäntänä.

Joukkue murskasi reilu viikko sitten Unitedin vieraissa lukemin 5-0 maalipörssin johtajan Mohamed Salahin kolmen maalin myötä, mutta viime viikonloppuna hyvän alkukauden pelannut Brighton tuotti Liverpoolille vaikeuksia varsinkin toisella puoliajalla.

Liverpool oli kerennyt siirtyä ottelussa jo turvallisen tuntuiseen 2-0-johtoon, mutta piskuinen Brighton pelasi loistavan toisen puoliajan nousten 2-2-tasatulokseen. Liverpool on Valioliigassa toisena kolme pistettä sarjakärki Chelseaa perässä.

La Ligan mestaruustaistelussa mukana oleva Atletico on pelannut edellisen Liverpool-ottelun jälkeen kolme ottelua Espanjan pääsarjassa. Kolmen ottelun saldo oli joukkueella voitto Betisistä ja kaksi tasapeliä sekä Real Sociedadia että Levantea vastaan.

Atletico on 11 kierroksen jälkeen La Ligassa sijalla neljä kolme pistettä sarjan kärkeä perässä. Atleticon hyökkäyspelaaminen on terävöitynyt viime otteluissa, mistä kertoo joukkueen seitsemän tehtyä maalia edelliseen kolmeen otteluun.

Kaksi viikkoa sitten Atletico ei ollut hereillä alusta asti, mutta nyt se on välttämättömyys kun astutaan Anfieldin samettiselle nurmelle. Griezmannin poissaolo tulee olemaan vieraille iso asia, mutta Luis Suarezilla on taatusti näyttöhaluja vanhan kotiyleisönsä edessä. Liverpool ja Atletico alkavat olla Mestarien liigassa klassikkopari, joka tarjoilee viihdettä koko ottelun mitassa. Toivottavasti niin käy myös keskiviikkona.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja