Jalkapallo

Valioliigakauden isoin ottelu pelataan Manchesterissa

9.4.2022. Valioliigan kevään odotetuin ottelu pelataan sunnuntaina kahden suurimman mestarisuosikin Manchester Cityn ja Liverpoolin kesken. City lähtee otteluun yhden pisteen etumatkalta Liverpooliin nähden. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Liverpoolin vierasvoitolle!

Kaksikymppiä Liverpoolille tuo yli 2OO euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Liverpoolin voitolle (6O x 3.5O*)
  4. Jos Liverpool voittaa, sinä voitat 21O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Manchester City – Liverpool

Sunnuntain huippuotteluun lähdetään kutkuttavista lähtökohdista. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 30 ottelua ja Manchester City johtaa sarjaa 73 pisteellä. Cityn ainoa kilpakumppani mestaruudesta on Liverpool, joka vaanii ainoastaan yhden pisteen päässä. City oli pitkään syksyllä matkalla selvään mestaruuteen, mutta tämän vuoden puolella Liverpool on pelannut selvästi kilpakumppaniaan paremmin. 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lokakuussa värikkäiden vaiheiden jälkeen tasatulokseen 2-2. Ottelun kaikki maalit tehtiin vasta toisella puoliajalla ja Liverpool johti sitä peräti kahteen otteeseen. Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne tasoitti ottelun loppulukemat 81. minuutilla.

Manchester City lähtee sunnuntain koitokseen kahdeksan ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa, jonka aikana se on ottanut kuusi voittoa. Joukkue tunnetaan yhtenä maailman parhaista hyökkäyspään joukkueista, mutta viime aikoina vakuuttavampi osa-alue on ollut puolustus. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta City on pitänyt maalinsa puhtaana kuusi kertaa ja yhteensä joukkueelle ollaan tehty tänä aikana kaksi maalia. City pelasi edellisen ottelunsa tiistaina, jolloin se voitti Mestarien liigassa Atletico Madridin maalein 1-0.

Liverpool on puolestaan viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana se on pitänyt maalinsa puhtaana neljä kertaa. Liverpool pelasi edellisen ottelunsa tiistaina Mestarien liigassa ja silloin Benfica onnistui tekemään joukkueelle yhden maalin 3-1-vierasvoitossa. Valioliigassa Liverpool on ollut viimeisen kymmenen ottelun otannalla sarjan ylivoimaisesti paras joukkue. Näihin otteluihin Liverpool on kerännyt täydet 30 pistettä murskaavalla maalierolla 25-2. Edelliset viisi ottelua joukkue on pelannut sarjassa ilman päästettyä maalia tehden itse samalla 13 maalia. 

City lähtee kotiotteluunsa ennakkosuosikkina, mutta Liverpoolin kaataminen on kelle tahansa joukkueelle tällä hetkellä erittäin vaikeaa. City on ollut Liverpoolille viime vuosina vaikea vastustaja, sillä keskinäisissä otteluissa Liverpoolin edellinen voitto on marraskuulta 2019. Onko nyt tullut Liverpoolin aika loistaa?


Lisäjännitystä otteluun?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja