Jääkiekko

Pittsburgh kohtaa Washingtonin huippuottelussa

8.4.2022. Lauantai-illan huippuottelu pelataan Pittsburghissa, jossa kotijoukkue Penguins saa vastaansa Washington Capitalsin. Nämä ottelut on vuosikaudet nimetty Sidney Crosbyn ja Alexander Ovechkinin välisiksi kohtaamisiksi. Kumpi vie tällä kertaa pidemmän korren?

Kaksikymppiä Penguinsille tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Pittsburghin voitolle (6O x 2.08*)
  4. Jos Pittsburgh voittaa, sinä voitat 124,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Pittsburgh – Washington

Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ovat molemmat Itäisessä konferenssissa osa Metropolitan-divisioonaa. Kyseisestä divisioonasta molemmat ovat selvittämässä tietään kevyesti pudotuspeleihin. Pittsburgh on 71 ottelun jälkeen divisioonassa kolmantena 92 pisteellä ja Washington tulee perässä neljäntenä 86 pisteellä 70 ottelusta. 

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kolme kertaa. Voitot ovat näissä otteluissa menneet Washingtonin hyväksi lukemin 2-1. Syyskaudella Washington voitti ensimmäisen kohtaamisen lukemin 6-1 ja Pittsburgh haki myöhemmin vieraista pisteet maalein 4-2. Viimeisin kohtaaminen helmikuussa päättyi Washingtonin 4-3-vierasvoittoon jatkoajan jälkeen.

Pittsburghin viikko alkoi keskiviikon vastaisena yönä 4-6-tappiolla Colorado Avalanchelle. Pittsburghilla on menossa yksi kauden heikoimmista vaiheista, sillä joukkue on kyennyt ottamaan vain kaksi voittoa viimeisestä seitsemästä ottelusta. Pittsburgh on kokonaisuutena pelannut yllättävän hyvän kauden, mutta joukkue hakee selkeästi vielä askelmerkkejään pudotuspelejä kohden. Pittsburghin hyökkäys kestää kyllä vertailun muiden joukkueiden kanssa, mutta puolustuspää on iso kysymysmerkki. 

Pingviinien ainoa suomalaispelaaja on hyökkääjä Kasperi Kapanen, joka on tällä hetkellä osa joukkueen kolmosketjua. Kuopiolainen on tehnyt 69 otteluun tehopisteet 11+19=30.

Washington aloitti puolestaan oman viikkonsa voitollisesti Tampa Bay Lightningia vastaan. Washington voitti kotiottelunsa maalein 4-3. Ottelun ehdoton ykköstähti oli puolustaja John Carlson tehopistein 2+2. Washingtonilla on ollut Pittsburghin tapaan viime aikoina hankalampaa. Joukkue on nimittäin voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan ainoastaan kolme. Joukkueen ongelmat ovat yllättäen olleet kotiotteluissa, mutta vieraissa Washington on kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa viidellä voitolla. Joukkueella on ollut yllättäviä ongelmia myös maalinteon kanssa, sillä Washington on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun ainoastaan 14 maalia.

Washingtonissa ei pelaa yhtään suomalaispelaajaa. Aleksander Ovechkin on joukkueen paras pistemies 68 ottelun jälkeen tehopistein 43+38=81.


Lisäjännitystä otteluun?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja