Jääkiekko

Boston ja Carolina iskevät yhteen sunnuntaina

7.5.2022. NHL-kiekkoa tarjoillaan parhaaseen katseluaikaan myös sunnuntaina, kun Boston Bruins isännöi Carolina Hurricanesia TD Gardenissa. Kyseessä on ottelusarjan neljäs koitos. Voitot ovat ennen sunnuntaita Canesille 2-1. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Carolinan vierasvoitolle!

Kaksikymppiä Carolinalle tuo yli 17O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Carolinan voitolle kertoimella 2.84*
  4. Jos Carolina voittaa, sinä voitat 17O,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. 6O x 2.84 = 17O,4O.


Ennakko: Boston – Carolina

Bostonin ja Carolinan välinen ottelusarja jatkuu sunnuntaina neljännellä kohtaamisella. Boston kavensi voitot lauantain vastaisena yönä lukemiin 2-1.

Ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Carolinan kotona ja kotijoukkue voitti niistä molemmat yhteismaalein 10-3. Avausottelussa Boston oli alussa parempi, mutta Carolina rynnisti lopulta peräti 5-1-voittoon. Toisen osaottelun Carolina vei maalein 5-2 ja suomalaiset olivat voitossa monella tapaa mukana. Ensin Antti Raanta loukkasi ikävästi itseään, jonka perään Sebastian Aho iski kaksi maalia. Kolmanteen osaotteluun joukkueet siirtyivät Bostoniin. Kotijoukkue sai kotiyleisöstä uutta virtaa ja onnistui ottamaan sarjan ensimmäisen voittonsa maalein 4-2. Brad Marchand iski voitossa tehopisteet 1+2.

Bostonille edellisen ottelun voitto oli elintärkeä, sillä Carolina oli ennen sitä voittanut tällä kaudella kaikki viisi kohtaamista yhteismaalein 26-4. Edellisessä voitossa Boston johti Carolinaa vasta ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Bostonissa käydyt kohtaamiset Carolina on vienyt tällä kaudella voitoin 2-1. Näissä otteluissa yhteismaalit ovat Carolinalle 17-5.

Boston on ollut joukkueista toistaiseksi parempi erikoistilanteissa. Boston on tehnyt ottelusarjassa seitsemästä maalistaan kolme ylivoimalla onnistumisprosentilla 23,1 %. Viimeisimmässä voitossa Boston onnistui ylivoimalla kahdesti. Carolinan ylivoima hakee puolestaan vielä itseään onnistumisprosentilla 11,8 %.

Ottelusarjan tehokkain pelaaja on toistaiseksi ollut Carolinan Vincent Trocheck tehopistein 2+2. Hänen perässään tulee Bostonin Marchand tehopistein 1+3. Carolinalta yhteensä viisi pelaajaa on yltänyt vähintään kolmeen tehopisteeseen, kun taas Bostonilla näitä pelaajia on vain kaksi.

Molempien joukkueiden maalivahtitilanne on erittäin mielenkiintoinen. Bostonin Jeremy Swayman pelasi kolmannessa osaottelussa ensimmäisen pudotuspeliottelunsa ja otti heti tililleen voiton. Carolina joutui puolestaan aloittamaan viimeisimmän kohtaamisen Pjotr Kochetkovilla, koska Antti Raanta oli vielä loukkaantuneena. Carolinassa toivotaan, että suomalaismaalivahti olisi kunnossa sunnuntain kohtaamisessa.


Lisäjännitystä vetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja