Jääkiekko

Stanley Cup -finaalit alkavat torstain vastaisena yönä

14.6.2022. NHL-kausi huipentuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä käynnistyviin finaaleihin Colorado Avalanchen ja Tampa Bay Lightningin kesken. Finaalisarjassa kotietu on kahden suomalaishyökkääjän edustamalla Avalanchella – lue ennakko alta ja nappaa tarjous Coloradon voitolle avausottelussa!

Kaksikymppiä Coloradolle tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Coloradon voitolle kertoimella 2.O4*
  4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat 122,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Colorado – Tampa Bay

Tampa Bay Lightning selvitti itsensä Stanley Cup -finaaleihin jo kolmantena keväänä peräkkäin. Kaksinkertaiselle hallitsevalle mestarille vastaan asettuu Colorado Avalanche, joka on pelannut pudotuspelit läpi erittäin vakuuttavasti ilman suurempia ongelmia. Himoittua Stanley Cup -pokaalia metsästävät finaaleissa suomalaishyökkääjät Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen.

Finaalisarjassa kotietu on Coloradolla. Joukkue on pelannut finaaleihin lähdettäessä kolme ottelua Tampa Bayta vähemmän. Ensimmäisellä kierroksella Colorado kaatoi Nashvillen suoraan voitoin 4-0 ja toisella kierroksella Coloradon tieltä kaatui St.Louis voitoin 4-2. Kovimman haasteen Colorado on saanut toisella kierroksella, sillä konferenssifinaaleissa Edmonton kaatui suoraan voitoin 4-0.

Tampa Bayn matka finaaleihin on ollut pitkä ja kivinen. Heti ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay joutui Toronton kanssa seitsemänteen otteluun, josta se selvisi voittajana ulos. Toisella kierroksella nähtiin vakuuttava Tampa Bay, joka murskasi Floridan suoraan voitoin 4-0. Konferenssifinaaleissa joukkue kampesi vaikeuksien kautta voittoon New York Rangersia vastaan voitoin 4-2. 

Coloradon ehdoton vahvuus tulevissa finaaleissa on hyökkäyspelaaminen ja sen tehokkuus. Colorado on tehnyt pudotuspeleissä 14 otteluun yhteensä 65 maalia hurjalla 4,64 maalin keskiarvolla per ottelu. Tampa Bay on puolestaan tehnyt 17 otteluun yhteensä 52 maalia 3,06 maalin keskiarvolla per ottelu. Molempien joukkueiden hyökkäyksestä on puuttunut viime otteluissa iso palanen. Coloradon Nazem Kadria ja Tampa Bayn Brayden Pointia odotetaankin mukaan finaaleihin.

Tampa Bayn vahvuus finaaleissa on puolestaan vahva viisikkopelaaminen yhdistettynä loistavaan maalivahtiin. Puolustussuuntaan Tampa Bay on pelannut joukkueista vakuuttavammin. Tampa Bay on päästänyt 17 ottelussa yhteensä 41 maalia 2,41 maalin keskiarvolla per ottelu, kun taas Colorado on päästänyt 14 ottelussa 40 maalia 2,86 maalin keskiarvolla per ottelu. Tampa Bayn maalivahti Andrei Vasilevski on pelannut jälleen huimat pudotuspelit torjuntaprosentilla 92,8 %. Colorado ei maalivahdeillaan pysty vastaamaan Tampa Bayn laatuun.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja