Jääkiekko

Huippuvireiset Bruins ja Islanders kohtaavat lauantaina

25.3.2022. Lauantaina NHL:n prime time -kattaus aloitetaan jo kello 18.30 Boston Bruinsin ja New York Islandersin välisellä kamppailulla. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina huippuiskussa. Kumman vire jatkuu lauantain kamppailussa? Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Bostonin kotivoitolle!

Kaksikymppiä Bruinsille tuo yli 11O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Bostonin voitolle (6O x 1.84*)
  4. Jos Boston voittaa, sinä voitat 11O,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Boston – NY Islanders

Boston on virittänyt itsensä pudotuspelien korvilla huimaan vireeseen, joka on nostanut sen Atlantin divisioonassa jo kolmanneksi. New York Islanders on puolestaan ollut kauden suurimpia pettymyksiä ja joukkue jääkin ulos pudotuspeleistä Metropolitan divisioonan kuudennelta sijalta. Islanders on ollut Bostonille viime aikoina ikävä vastustaja, sillä viime kevään pudotuspelit mukaan lukien Islanders on voittanut joukkueiden kaikki viisi edellistä kohtaamista varsinaisella peliajalla yhteismaalein 22-9.

Boston on ollut viimeisen 20 ottelun otannalla Idän konferenssin paras joukkue. Boston on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja viimeisestä 16 ottelustaan joukkue on voittanut peräti 13. Kotona Boston on viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana joukkue on napannut neljä voittoa. Boston päätti neljän ottelun mittaisen vieraspelikiertueensa tiistain vastaisena yönä 3-2-jatkoaikavoittoon Montrealista ja tätä putkea seuraa joukkueella viiden peräkkäisen kotiottelun mittainen jakso. Kotiotteluiden putki alkoi perjantain vastaisena yönä 3-2-voitolla Tampa Bay Lightningista. Suomalaishyökkääjä Erik Haula naulasi kyseisessä ottelussa David Pastrnakin hattutemppuun tehopisteet 0+3.

Islanders on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua, joista se on voittanut molemmat Ottawaa ja Detroitia vastaan yhteismaalein 8-2. Edellisestä 11 ottelustaan Islanders on voittanut kahdeksan ja parhaimmillaan joukkue oli kyseisellä ajanjaksolla kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Islanders on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä maalierolla 15-7, mikä tekee siitä kyseisellä ajanjaksolla koko Idän parhaan joukkueen. 

Islandersissa ei pelaa yhtään suomalaista, mutta seurantaa kannattaa ottaa tulikuuma ykkösketju kapteeni Anders Leen johdolla. Tämä ketju on tehnyt edelliseen kahteen otteluun yhteensä 12 tehopistettä ja pistekunkku on ollut Brock Nelson tehopistein 2+3.


Lisäjännitystä NHL-jäille?

Neo jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja