Jääkiekko

TPS ja HIFK aloittavat puolivälierät sunnuntaina

25.3.2022. Liigan puolivälierät käynnistetään sunnuntaina kahdella ottelulla. Ilves ja Kärpät aloittavat oman sarjansa Tampereelta, kun taas tässä artikkelissa läpikäytävä TPS:n ja HIFK:n välinen sarja alkaa Turun Gatorade Centerillä. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous suosikkisi voitolle!

Kaksikymppiä TPS:n tai HIFK:n voitolle tuo yli 14O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa TPS:n tai HIFK:n voitolle (6O x 2.48*)
  4. Jos suosikkisi voittaa, sinä voitat 148,8O euroa!

*Kertoimet ovat artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattavat muuttua.


Ennakko: TPS – HIFK

TPS oli joukkueista parempi runkosarjan keskinäisissä kohtaamisissa voitoin 3-1. Näiden kohtaamisien erikoisuus oli se, että peräti kolme päättyi vierasvoittoihin. Joukkueiden viimeisimmissä kohtaamisessa 12. helmikuuta TPS-maalivahti Andrei Karejev pelasi nollapelin 32 torjunnalla TPS:n 4-0-voitossa. Nämä joukkueet kohtasivat viime keväänä välierissä ja silloin TPS eteni Lukon vastustajaksi finaaleihin voitoin 3-1. 

TPS päätyi viimeisen kierroksen 5-0-vierasvoitolla SaiPasta sarjataulukon neljänneksi HIFK:n yläpuolelle. TPS oli runkosarjan lopussa Liigan kuumin joukkue viidellä peräkkäisellä voitolla. Näihin viiteen otteluun joukkue teki peräti 20 maalia, mikä oli kyseisellä ajanjaksolla ylivoimaisesti koko sarjan paras lukema. Myös joukkueen puolustuspelaaminen toimi, sillä voitettuihin otteluihin joukkue päästi omiin vain seitsemän osumaa. 

TPS oli erikoisesti runkosarjassa parempi joukkue vieraissa kuin kotona. Turkulaiset olivat kotona vasta sarjan kymmenenneksi paras joukkue, mutta vieraissa joukkue oli puolestaan koko sarjan kolmanneksi paras. Joukkueen paras pistemies runkosarjassa oli Markus Nurmi tehopistein 20+19=39 ja paras maalintekijä oli Mikael Pyyhtiä 21 osumalla.

HIFK puolestaan katkaisi runkosarjan viimeisessä ottelussaan kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa komealla 5-1-voitolla Lukosta. HIFK teki ottelussa maalinsa jo kahteen ensimmäiseen erään ja joukkueen runkosarjan paras pistemies Jere Innala vietti ottelussa peräti neljän tehopisteen iltaa 1+3. Innala oli tehopistein 18+30=48 runkosarjan pistepörssin kuudes. Helsinkiläiset saivat juuri oikeaan aikaan maalihanansa auki, sillä ennen Lukko-ottelua HIFK oli tehnyt kolmeen aikaisempaan otteluun yhteensä ainoastaan neljä maalia.

HIFK onnistui runkosarjan lopussa voittamaan viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan vain kaksi ja joukkue keräsikin lähes kaikki pisteensä kotiyleisön edessä. HIFK-maalivahti Niilo Halonen kantaa TPS:ää vastaan ison vastuun, sillä joukkueen toisen maalivahdin Michael Garteigin kausi jäi kesken runkosarjan viimeisissä otteluissa.


Lisäjännitystä Liigaan?

Neo jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja