Jääkiekko

Tampa Bay hakee paluuta voittokantaan Islandersia vastaan

25.3.2022. Sunnuntai-illan ainoassa prime time -ottelussa vastakkain pelaavat Idän joukkueet New York Islanders ja Tampa Bay Lightning. Islanders on juuri nyt hyvässä iskussa, kun taas Tampa Bay hakee paluuta voittokantaan. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous matsiin!

Käytä 25 euron riskitön veto

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa NHL:stä (minimikerroin 1.75)
  4. Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin!

Ennakko: Islanders – Lightning

New York Islanders on ollut yksi tämän kauden suurimpia pettymyksiä ja joukkue tulee jäämään Metropolitan-divisioonassa ulos pudotuspeleistä. Hallitseva mestari Tampa Bay tullaan näkemään pudotuspeleissä, mutta joukkue käy Atlantin divisioonassa kovaa kamppailua samoista sijoituksista Toronton ja Bostonin kanssa. Tämä kolmikko on divisioonassa kirjoitushetkellä ainoastaan yhden pisteen päässä toisistaan.

Viime kevään pudotuspelit mukaan lukien Tampa Bay on voittanut kolme edellisestä neljästä kohtaamisestaan Islandersia vastaan. Kauden toistaiseksi ainoa runkosarjakohtaaminen päättyi marraskuussa Tampa Bayn 4-1-voittoon.

Ennen lauantain prime time -ottelua Islanders on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua, joista se on voittanut molemmat Ottawaa ja Detroitia vastaan yhteismaalein 8-2. Edellisestä 11 ottelustaan Islanders on voittanut kahdeksan ja parhaimmillaan joukkue oli kyseisellä ajanjaksolla kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Islanders on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä maalierolla 15-7, mikä tekee siitä kyseisellä ajanjaksolla koko Idän parhaan joukkueen. 

Islandersissa ei pelaa yhtään suomalaista, mutta seurantaa kannattaa ottaa tulikuuma ykkösketju kapteeni Anders Leen johdolla. Tämä ketju on tehnyt edelliseen kahteen otteluun yhteensä 12 tehopistettä ja pistekunkku on ollut Brock Nelson tehopistein 2+3.

Tampa Bay on ajautunut ennen viikonloppua kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen. Tällä viikolla joukkue on hävinnyt sekä Carolinalle että Bostonille maalein 3-2. Sunnuntain ottelu Islandersia vastaan päättää joukkueen neljän ottelun mittaisen vieraspeliputken. Tämän jälkeen ensi viikolla joukkue pääsee pelaamaan neljä seuraavaa otteluaan kotikaukalossa. Tampa Baylla on ollut tappiollisissa otteluissa yllättäviä ongelmia maalinteon kanssa. Joukkue on nimittäin viimeiseen kolmeen otteluun tehnyt ainoastaan viisi maalia.

Tampa Bay pelaa niin ikään tämän kauden ilman suomalaispelaajia, mutta supertähtiä joukkueesta löytyy senkin edestä. Hyökkääjä Steven Stamkos on NHL:n pistepörssissä sijalla 19 tehopistein 28+39=67.


Lisäjännitystä NHL-jäille?

Löydät muut tarjoukset

-Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja