Jääkiekko

Suomi lähtee MM-kisoihin valtavana ennakkosuosikkina

8.5.2023. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina 12. toukokuuta Suomen ja Yhdysvaltojen välisellä ottelulla. Leijonat lähtee turnaukseen hallitsevana maailmanmestarina ja selvänä ennakkosuosikkina.


Erätauollakin voi pelata!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Suomen joukkue

Maalivahdit

Leijonien maalivahtiosastolle ei saapunut vahvistuksia Pohjois-Amerikasta. Joukkueen maalivahdit ovat kuitenkin Euroopan kärkeä, sillä mukana ovat Ruotsin mestari Emil Larmi, Suomen mestari Christian Heljanko ja viime kevään kultasankari Jussi Olkinuora

Maalivahdeista kuumimmassa vireessä on Larmi. 26-vuotias kassari torjui Växjö Lakersin SHL:n mestaruuteen torjuntaprosentilla 93,80 %. Ennakkoon Larmi taistelee Leijonien ykkösmaalivahdin paikasta yhdessä Olkinuoran kanssa. Olkinuoran kausi Ruotsissa oli vaikea, mutta viime keväänä hän torjui MM-kisoissa torjuntaprosentilla 94,83 %.

Puolustajat

Suomen puolustukseen Pohjois-Amerikasta saapui Olli Määttä. Hän ei tehopisteillä mässäile, mutta alla on erittäin vahva kausi Detroitin riveissä. Lisäksi mukana on viisi viime keväänä MM-kultaa voittanutta puolustajaa Ville Pokka, Niklas Friman, Mikko Lehtonen, Mikael Seppälä ja Atte Ohtamaa

Ennakkoon puolustus on Suomen heikoin osa-alue, mutta se on edellä mainituilla nimillä silti turnauksen parhaimmistoa.

Hyökkääjät

Leijonissa kovin kilpailu käydään hyökkääjäosastolla. Pohjois-Amerikasta tulee mukaan paljon tähtiloistoa, mikä tarkoittaa sitä, että joukkueesta jää ulos todella kovia nimiä. Viimeisimpänä joukkueeseen liittyy Mikko Rantanen, joka tulee olemaan kisojen paras yksittäinen pelaaja. Rantasen lisäksi NHL:stä saapuvat Kaapo Kakko, Joel Armia, Kasperi Kapanen ja Sakari Manninen. Puolikuntoinen Patrik Laine jättää kisat valitettavasti väliin.

Joukkueen suurimpia tähtiä tukevat Euroopan sarjoista muun muassa Teemu Hartikainen, Harri Pesonen ja Antti Suomela.

Jukka Jalosella on käsissään yksi Suomen kaikkien aikojen kovimmista MM-kisajoukkueista. Näin laadukkaalla materiaalilla Leijonat lähtee turnaukseen valtavana mestarisuosikkina ennen Kanadaa ja Ruotsia. Tämän joukkueen kohdalla kaikki muu paitsi MM-kulta on pettymys.

Broidi


PARHAAT TARJOUKSET

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja