Jääkiekko

Colorado voiton päässä finaaleista

6.6.2022. NHL:ssä lännen konferenssifinaaleissa Colorado Avalanche on jyrännyt Edmonton Oilersin yli voitoin 3-0. Coloradolla on mahdollisuus varmistaa paikkansa Stanley Cup -finaaleissa tiistain vastaisena yönä. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännnitystä matsiin!

Nappaa 25 euron riskitön veto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa 25 eurolla Edmonton-Colorado-matsia (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi voittaa, saat luonnollisesti pitää kaikki voittosi!
  5. Jos vetosi häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja

Ennakko: Edmonton – Colorado

Lännen konferenssifinaaleissa ollaan toistaiseksi marssittu Coloradon pillin mukaan. Pitkään palkintoaan metsästäneen joukkueen paikka Stanley Cup -finaaleissa on enää yhden voiton päässä.

Ottelusarjan kolmeen otteluun ollaan toistaiseksi tehty 24 maalia eli keskimäärin kahdeksan maalia per ottelu. Colorado pääsi aloittamaan ottelusarjan kotonaan ja voitti molemmat kotiottelunsa yhteismaalein 12-6. Ensimmäinen ottelu päättyi mielipuolisen näytöksen jälkeen lukemiin 8-6 ja toinen lukemiin 4-0. Sunnuntain vastaisena yönä kolmas osaottelu siirryttiin pelaamaan Edmontoniin. Kyseinen ottelu oli erittäin tasainen, mutta kääntyi jälleen Coloradolle maalein 2-4. Ottelusarjan maalit ovat täten Coloradolle lukemin 16-8.

Coloradon hyökkäysvoiman lisäksi joukkueen suurin vahvuus on tiivis puolustuspelaaminen. Ensimmäisen hulinaottelun jälkeen Colorado on saanut luukut kiinni päästäen vain kaksi maalia omiin viimeisessä kahdessa ottelussa. Colorado on pelannut kaksi viimeistä ottelua ilman ykkösmaalivahti Darcy Kuemperia. Häntä on kuitenkin paikannut hyvin vakuuttavasti Pavel Francouz

Coloradon suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on tulevaan otteluun lähdettäessä kolmen ottelun mittaisessa maaliputkessa. Rantanen on päässyt oivaan vireeseen iskemällä kolmeen otteluun yhteensä tehopisteet 3+2. Häntä on kompannut vierellä toinen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen tehopistein 1+2. Lehkonen pelaa tällä hetkellä elämänsä jääkiekkoa ja hän on osoittautumassa NHL-kauden parhaaksi hankinnaksi. Coloradon tehokkain pelaaja pudotuspeleissä on ollut Nathan MacKinnon tehopistein 10+7=17.

Edmontonissa peluutus on mennyt koko kevään erittäin epätasaisesti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kahmiessa suurimmat peliminuutit. Tästä on kärsinyt paljon joukkueen ainoa suomalaispelaaja Jesse Puljujärvi. Puljujärvi pelaa joukkueessa erittäin pienellä vastuulla ja keväällä 15 otteluun on toistaiseksi syntynyt tehopisteet 2+1. McDavid ja Draisaitl johtavat pudotuspelien pistepörssiä kiitos Calgary-sarjan. Coloradoa vastaan McDavid on tehnyt tehopisteet 2+2 ja Draisaitl tehopisteet 0+2.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja