Jalkapallo

Huuhkajat hakee tiistaina kotivoittoa Montenegrosta

6.6.2022. Suomen matka Nations Leaguessa alkoi lauantaina harmittavalla 1-1-tasatuloksella Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Huuhkajat saa kuitenkin uuden mahdollisuuden kotivoittoon jo tiistaina, kun Olympiastadionilla vastaan asettuu Montenegro. Lue ennakko ja nappaa huipputarjous Suomen voitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo lähes 12O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 1.96*
  4. Jos Huuhkajat voittaa, sinä voitat 117,6O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Montenegro

Suomi ja Montenegro aloittivat taipaleensa tämän vuoden Nations Leaguessa kotiotteluilla viime lauantaina. Huuhkajat johtivat omaa otteluaan Teemu Pukin maalilla aina lisäajalle asti, kunnes Bosnia ja Hertsegovina tuli tasoihin Smail Prevljakin maalilla. Olympiastadionilla pisteet jaettiin täten tasan maalein 1-1. Montenegro järjesti puolestaan omassa kotiottelussaan yllätyksen kaatamalla Romanian maalein 2-0. Montenegro johtaa siis joukkueiden lohkoa ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Suomen A-maajoukkueessa on alkanut uusi aikakausi. Nuorennusleikkaus on alkanut ja Bosniaa vastaan kentällä vastuuta saivat useat vähemmän viime vuosina pelanneet pelaajat. Suomen kokoonpano tulee tiistain otteluun muuttumaan vielä entisestään, sillä tässä maajoukkueikkunassa pelataan peräti neljä ottelua kymmeneen päivään. Vielä lauantaina muun muassa hyökkääjä Joel Pohjanpalo jäi kokonaan ilman peliminuutteja.

Bosniaa vastaan Huuhkajien esitys oli vahva ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla vaihtojen myötä Suomi passivoitui ja Bosnia sai vyörytettyä hyökkäyksia kohti Lukas Hradeckyn vartioimaa maalia. Suomi lähti otteluun tutulla 5-3-2 muodostelmalla, jolla pyrittiin vahvan puolustuspelaamisen lisäksi saamaan laidoilta tukea hyökkäyspelaamiseen. Suomelta lauantain ottelu oli vahva puolustussuuntaan, mutta pallollisessa pelaamisessa jäi paljon parannettavaa varsinkin jälkimmäisellä puoliajalla. Uudet vastuunkantajat Leo Väisänen, Robert Ivanov ja Daniel O´Shaughnessy pelasivat vakuuttavasti keskuspuolustajina.

Suomelle Montenegro on vielä tuntematon vastustaja. Joukkueiden historiasta ei nimittäin löydy yhtään keskinäistä kohtaamista. Montenegro nousi syksyllä 2020 Nations Leaguessa C-liigasta B-liigaan. Qatarin MM-karsinnoissa maa jäi lohkonsa neljänneksi Hollannin, Turkin ja Norjan jälkeen. Montenegro löytyy Fifa-rankingista 13 sijaa Suomea alempaa sijalta 70.

Suomi on pelannut kolme edellistä kotiotteluaan ilman voittoa. Huuhkajien edellinen voitto kotiyleisön edessä on syyskuulta 2021 Kazakstania vastaan. Montenegro on tunnettu vahvana kotijoukkueena. Vieraissa maa on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan vain yhden ja sekin tuli lilliputti Gibraltaria vastaan.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja