Jääkiekko

Idän konferenssifinaalit jatkuvat perjantain vastaisena yönä

8.6.2022. NHL:ssä Colorado on jo selvittänyt tiensä Stanley Cup -finaaleihin ja joukkueelle etsitään vastustajaa Itäisestä konferenssista. New York Rangers ja Tampa Bay Lightning kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä viidettä kertaa. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Tampan voitolle!

Kaksikymppiä Tampa Baylle tuo yli 13O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tampa Bayn voitolle kertoimella 2.2O*
  4. Jos Tampa voittaa, sinä voitat 132 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: NY Rangers – Tampa Bay

Idässä konferenssifinaalit New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välillä ovat neljän ottelun jälkeen tasan voitoin 2-2. Rangers aloitti ottelusarjan kotonaan voittaen kaksi ensimmäistä kohtaamista yhteismaalein 9-4. Tässä vaiheessa kaksinkertainen hallitseva Stanley Cup -voittaja Tampa Bay oli kovimmassa ahdingossa pitkään aikaan.

Ottelusarjan kannalta ratkaiseva kohtaaminen oli kolmas mittelö Tampa Bayn kotiluolassa. Kyseisessä ottelussa Rangers siirtyi toisessa erässä kahden maalin johtoon johtaen hetkellisesti sekä ottelusarjaa että itse ottelua lukemin 2-0. Tässä kohtaa moni taatusti luki Tampa Bayn jo ulos Stanley Cupin finaaleista. Lightningin kokemus kuitenkin puhui jälleen tiukassa paikassa ja joukkue nousi arvokkaaseen 3-2-voittoon kolmannen erän viimeisellä peliminuutilla. Keskiviikon vastaisena yönä Tampa Bay otti toisen kotivoittonsa vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 4-1. Ottelusarjassa ollaan täten nähty toistaiseksi pelkkiä kotivoittoja.

Rangers hakee tulevassa ottelussa jo yhdeksättä peräkkäistä kotivoittoaan tämän kevään pudotuspeleissä. Joukkue on hävinnyt pudotuspeleissä vain yhden kotiottelun, ensimmäisellä kierroksella Pittsburghia vastaan. Tampa Bay on hävinnyt tässä ottelusarjassa jo kaksi vierasottelua Rangersia vastaan. Tampa Bay on voittanut pudotuspeleissä kahdeksasta vierasottelustaan neljä. 

Tampa Bay on saanut kahdessa edellisessä ottelussa viisikkopelaamistaan paljon paremmalle tolalle. Rangersilla oli neljännessä ottelussa vaikeuksia luoda maalipaikkoja ja joukkue onkin pelannut kaksi edellistä ottelua ilman tasakentällisin tehtyä maalia. Tampa Bayn ykkösketju on päässyt viime otteluissa huimaan liitoon. Kolmikko Nikita Kucherov, Steven Stamkos ja Ondrej Palat on tehnyt edelliseen kahteen otteluun tehopisteet 6+5=11. Rangersin kaksikko Mika Zibanejad ja Adam Fox ovat puolestaan pudotuspelien pistepörssissä sijoilla kolme ja neljä.

Viidennen ottelun alla on huhuttu paljon Brayden Pointin paluusta Tampa Bayn hyökkäykseen. Taituri loukkaantui aiemmin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Torontoa vastaan.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja