Jääkiekko

Top 5: viime viikon upeimmat maalit NHL:ssä

19.12.2022. Broidi listaa menneen viikon hienoimmat NHL-maalit joka maanantai – katso viime viikon tyylikkäimmät kihaukset alta!

1. Brayden Point, Tampa Bay Lightning

Viikon komeimmasta maalista vastasi Tampa Bayn tähtihyökkääjä Brayden Point. Seattle Krakenia vastaan pelatussa ottelussa Point saa kiekon täyteen vauhtiin hyökkäyssinisen päällä. Point harhauttaa matkalla kaksi puolustajaa ja nostaa kiekon takayläkulmaan. Maalissa koulutetaan isolla kädellä kokenutta Adam Larssonia. Maaginen suoritus maagiselta pelaajalta.

2. Jordan Eberle, Seattle Kraken

Seattle Krakenin hyökkääjä Jordan Eberle väläytti omaa osaamistaan viikon viimeisellä kierroksella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Winnipeg Jetsiä vastaan pelatussa ottelussa Eberle saa poikittaissyötön viivasta. Eberle ei lähde laukomaan suoraan syötöstä, vaan kääntää kiekon taidokkaastirystypuolelle. Hyökkääjä kääntyy ensin akselinsa ympäri ja lähettää sen jälkeen rystylaukauksen maalin kattoon. Kerrassaan seksikäs osuma!

3. Connor McDavid, Edmonton Oilers

NHL:n pistepörssin ykkönen ja universumin paras jääkiekkoilija komeilee listalla kolmatta viikkoa peräkkäin. Tällä kertaa Connor McDavidin kykyjä ihasteltiin ottelussa St. Louisia vastaan. Kyseinen maali on McDavidille arkipäivää, mutta muille iso haaste. Ylivoimalla hyökkääjä tuo kiekon hyökkäysalueelle. Täyteen vauhtiin päästyään hän ajaa aina maalille saakka ja ohittaa laukauksellaan vastustajan maalivahdin. Hävytön suoritus, joka saa jääkiekon pelaamisen näyttämään liian helpolta.

4. K´Andre Miller, New York Rangers

Puolustaja K`Andre Millerin maali on hyvin erikoinen, mutta erittäin tyylikäs. Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa ottelussa Miller lukee peliä erinomaisesti ja karkaa puolustukselta läpiajoon. Miller kampataan matkalla jään pintaan, mutta puolustaja nousee nopeasti ylös ja painaa kiekon pehmeillä käsillä maaliin saakka. Maali on loistava osoitus Millerin urheilullisuudesta ja periksiantamattomuudesta. 

5. Kaapo Kakko, New York Rangers

Maalikimaraan suomalaisväriä tuo New York Rangersin Kaapo Kakko. Rangers liitää seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja Kakko on tehnyt viimeiseen kuuteen otteluun tehopisteet 4+2. Rangers teki viikon hienoimman joukkuemaalin New Jersey Devilsiä vastaan. Maalissa keskialoituksen jälkeen Filip Chytil ja K`Andre Miller alustavat upeasti maalipaikan Kakolle. Kolmikolta upea kombinaatio ja upea maali (ajassa 1:03).

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja