Jalkapallo

Argentiina ja Ranska pelaavat sunnuntaina MM-kullasta

17.12.2022. Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu pelataan sunnuntai-iltana. Upeassa ottelussa toisensa kohtaavat Lionel Messin Argentiina ja Kylian Mbappen Ranska. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous finaaliin!

Nappaa jopa 1OO euron ilmaisveto + kaksi muuta yllätystä

  1. Avaa pelitili Luckboxille
  2. Talleta 2O-1OO euroa koodilla TRIPLE
  3. Saat talletussummaasi vastaavan ilmaisvedon!
  4. Lisäksi saat kaksi muuta tervetulotarjousta

Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 24h kuluessa talletuksesta.


Ennakko: Argentiina – Ranska

Argentiina on MM-finaalissa kuudetta kertaa. Edellisen kerran maa on juhlinut MM-kultaa vuonna 1986 ja edellisen kerran se on ollut osallisena finaalissa vuonna 2014. Hallitseva maailmanmestari Ranska on MM-finaalissa toista kertaa peräkkäin ja kaiken kaikkiaan neljättä kertaa.

Argentiina on kaatanut jatkopeleissä Australian, Hollannin ja Kroatian. Joukkueen turnaus on ollut nousujohteinen ja voiton se on ottanut viisi kertaa peräkkäin. Välierissä Argentiina oli selvästi Kroatiaa parempi. Varovaisen alun jälkeen Kroatia teki pari kohtalokasta virhettä, joista Lionel Messi ja Julian Alvarez rankaisivat. Alvarez teki toisella puoliajalla toisen maalin ja maa marssi finaaliin maalein 3-0. 

Messi on ollut turnauksen paras pelaaja ja hän johtaa maalipörssiä viidellä maalilla ja kolmella maalisyötöllä. Alvarez on maalipörssissä heti perässä kolmantena neljällä maalilla. Kahden edellä mainitun lisäksi joukkueen suurimpia onnistujia ovat olleet Enzo Fernandez, Alexis Mac Allister, Nicolas Otamendi ja Emiliano Martinez. Argentiina on noussut turnauksessa vaikeuksien kautta voittoon. Joukkue pelaa finaalissa Messille, jolle ottelu on maajoukkueuran viimeinen.

Ranska on kaatanut jatkopeleissä Puolan, Englannin ja Marokon. Ranska ei ole ollut kovinkaan vakuuttava pelillisesti, mutta tehokkuutta ja tulosta tulee ottelusta toiseen. Ranskan kohdalla kahdessa edellisessä ottelussa huolta on aiheuttanut liiallinen passivoituminen johtoasemassa. Marokko laittoi Ranskan koville välierissä. Ranska sai otteluun unelma-alun Theo Hernandezin osumalla, mutta Marokko löi hallitsevan maailmanmestarin paineen alle varsinkin toisella puoliajalla. Ranskan vapauttavasta 2-0-maalista vastasi 24-vuotias Randal Kolo.

MM-finaalista odotetaan Messin ja Kylian Mbappen välistä otatusta. Mbappe on maalipörssin kärjessä Messin rinnalla viidellä maalilla ja kahdella maalisyötöllä. Olivier Giroud on kompannut nuorta tähteä neljällä maalilla. Ranska saa finaaliin villin kortin, kun Karim Benzema palaa loukkaantumisen jälkeen joukkueeseen mukaan. Hän tulee tarvittaessa ratkaisemaan ottelua vaihtopenkiltä.

Broidi


Nappaa jopa 1OO euron ilmaisveto + kaksi muuta yllätystä

  1. Avaa pelitili Luckboxille
  2. Talleta 2O-1OO euroa koodilla TRIPLE
  3. Saat talletustasi vastaavan ilmaisvedon 1OO euroon asti!
  4. Lisäksi saat kaksi muuta tervetulotarjousta

Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 24h kuluessa talletuksesta.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja