Jalkapallo

AC Milan palaa Mestarien liigaan Liverpoolin vieraana

13.9.2021. Peräti seitsemän kertaa Mestarien liigan valloittanut AC Milan palaa sarjaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen tiistaina. Kestomenestyjä on heti ensimmäisellä kierroksella kovassa paikassa, kun Anfieldillä on vastassa vuoden 2019 mestari Liverpool. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Mestarien liigaa (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Liverpool – AC Milan

Viime kauden puolivälieräjoukkue Liverpool lähtee tulevaan Mestarien liigan kauteen ilman suurempia muutoksia. Jurgen Kloppin joukkueesta Georginio Wijnaldum poistui PSG:hen, mutta tilalle hankittiin Ibrahima Konate RB Leipzigista 40 miljoonalla. Lisäksi Virgil van Dijk on vihdoin terve viime kauden vakavan loukkaantumisen jälkeen.

Liverpool on Valioliigassa neljän kierroksen jälkeen sijalla kolme tasapisteissä ylempänä olevien Manchester Unitedin ja Chelsean kanssa. Liverpool on tunnettu hyökkäyksestään, mutta sen puolustus on alkukaudesta ollut vakuuttava van Dijkin paluun myötä. Joukkue on alkukaudesta päästänyt vain yhden maalin neljässä ottelussa.

Viime sunnuntain ottelussa Leedsiä vastaan joukkue sai jobinpostia, sillä avauskokoonpanoon murtautuneen 18-vuotiaan Harvey Elliottin nilkka vääntyi kaksinkamppailutilanteessa todella ikävästi. Onkin mielenkiintoista katsoa, missä muodossa joukkueen keskikenttä nähdään jatkossa.

2000-luvulla Mestarien liigan kahdesti voittanut AC Milan palaa sinne minne se kuuluu pitkän tauon jälkeen. Milan on tehnyt viime kaudet uutta tulemista, josta osoituksena viime kauden toinen sija Italian Serie A:ssa. Stefano Piolin alaisuudessa Milan on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä ollen sarjassa sijalla kaksi.

Liverpoolin tapaan Milan on päästänyt alkukauden kolmessa ottelussa ainoastaan yhden maalin. Maalivahti Gianluigi Donnarumman lähtö viime kauden päätteeksi teki seurassa todella kipeää, mutta puolustusta tilkitsemään hankitut Fikayo Tomori ja Mike Maignan vaikuttavat erinomaisilta paikkaajilta Milanin alakertaan.

Nuori ja nälkäinen Milan omaa myös Sandro Tonalin sekä Brahim Diazin kaltaisia lupauksia, jotka ovat matkalla tähteyteen ihan lähivuosina. Eikä pidä unohtaa tuokaa pikaa 40 vuotta täyttävää Zlatan Ibrahimovicia, joka palasi pelikentille loukkaantumisen jälkeen viime sunnuntaina tehden maalin Lazion verkkoon. 

Milanin hyvästä vireestä huolimatta kotijoukkue Liverpool lähtee tulevaan otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Molempien puolustus on ollut alkukaudesta rautaa, mutta Milanin puolustajille tulee varmasti kiire kotijoukkueen hyökkääjien kanssa tiistaina Anfieldillä.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja