Jalkapallo

Arsenalin tähtäimessä Eurooppa-liigan finaalipaikka

4.5.2021. Arsenal jahtaa torstai-iltana valoa synkkään kauteensa Villarrealin isäntänä, mutta tehtävä ei ole helppo. Joukkueen on venyttävä parhaimpaansa, jotta se voi kaataa espanjalaiset. Tykkimiehet lähtevät otteluun kuitenkin selkeähkönä suosikkina. Lue ennakko alta ja hyödynnä jättikerroin kotijoukkueen voitolle!

Arsenal kotivoittoon?

Arsenal voittaa matsin arviolta hieman yli 5O % todennäköisyydellä. Joukkueen normaali kerroin on 1.85.

Broidi ja Unikrn tarjoavat korotetun kertoimen 1O.OO kotijoukkueen voitolle. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö kymppi Arsenalin voitolle korotetulla kertoimella 1O.OO
  4. Jos Arsenal voittaa ottelun, sinä voitat 1OO euroa!

*Löydät korotetun kertoimen sivuston Enhanced odds -osiosta.


Odotuksissa viihdyttävä matsi

Tykkimiehet tekivät otteluparin itselleen hankalaksi heti kättelyssä, kun viime viikon avausmatsissa Villarreal karkasi kahden maalin johtoon jo alle puolessa tunnissa. Iltapuhde vaikeutui entisestään, kun Daniel Ceballos ajettiin ulos toisen puoliajan alkupuolella. Arsenal onnistui kuitenkin iskemään äärimmäisen tärkeän kavennuksen rankkarista Nicolas Pepen toimesta.

Arsenal janoaa menestystä eurokentiltä. Se on pelannut kansainvälisiä matseja 60-luvulta asti, mutta palkintokaappi on täydentynyt vain Cup-voittajien cupin voitolla vuonna 1994. Se on tosin selvittänyt tiensä Eurooppa-liigan finaaliin vuonna 2019, mutta tuolloin Chelsea oli parempi lukemin 4-1. Keväällä 2006 se oli Mestarien liigan finaalissa, mutta Barca kuittasi pystin maalein 2-1.

Kirsikkana kakun päällä Eurooppa-liigan voittaja kuittaa paikan seuraavan kauden Mestarien liigaan. Arsenalin kausi Valioliigassa on mennyt heikosti eikä asiaa eurokentille olisi muuten. Villarreal on sen sijaan kiinni Eurooppa-liigaan oikeuttavassa sijassa, mutta Mestarien liigaan silläkään ei olisi asiaa kuin turnauksen voiton kautta.

Onkin täysin ymmärrettävää, että Arsenal on ladannut kaikki paukut europeleihin. Se voitti viikonloppuna Newcastlen vieraissa maalein 2-0, vaikka se lepuutti monia pelaajiaan. Avauksessa oli vain kolme samaa pelaajaa kuin torstaina.

Tykkimiesten kannalta erityisen positiivista oli Pierre-Emerick Aubameyangin toipuminen pelikuntoon malarian jälkeen. Kapteeni pelasi avauspelissä muutaman minuutin, mutta oli avauksessa jo viikonloppuna. 

Helppoa iltaa Arsenalille ei ole luvassa. Se on vastustajaansa laadukkaampi joukkue, mutta varsinkin kuluvalla kaudella Tykkimiehillä on nähty jopa sen mittakaavassa poikkeuksellisen paljon ailahtelevuutta. Aubameyangin paluu tositoimiin on lontoolaisten kannalta erittäin tärkeää. Turnauksen voittaminen on Arsenalin leirissä ainoa mahdollinen valonpilkahdus kauteen eikä tätä saumaa haluta varmasti jättää hyödyntämättä.


Lisäjännitystä otteluun?


Unikrn jo testattu? Katso kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja