Jalkapallo

Real Madrid tukalan paikan edessä Lontoossa

3.5.2021. Chelsea ja Real Madrid lähtevät Stamford Bridgellä pelattavaan toiseen koitokseen todella jännittävistä asetelmista. Viime viikon avausosa päättyi Espanjassa 1-1, joten lontoolaiset ovat kamppailussa kuskin paikalla vierasmaalin turvin. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä maukas tarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Mestarien liigan välieriin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Realin on oltava aktiivisempi

Avauskamppailu Madridissa päättyi tasatulokseen 1-1. Chelsea siirtyi nopeasti johtoon Christian Pulisicin osumalla ja lontoolaiset esiintyivät avauspuolikkaalla erinomaisesti. Karim Benzema iski tärkeän tasoituksen kuitenkin vielä ennen taukoa. Real piristyikin reippaasti toiselle puolikkaalle, mutta tuloksena oli tasapeli.

Kriittinen vierasmaali petasi Chelsealle erinomaiset asetelmat kotimatsiin. Realin on onnistuttava maalinteossa keskiviikkona.

Lontoolaisten puolustus on kuitenkin toiminut loistavasti viime aikoina. Se on päästänyt edellisessä viidessä matsissa vain yhden osuman – juurikin Realia vastaan. 

Kenraalimatsissaan lauantaina Chelsea kaatoi häntäpäässä olevan Fulhamin lukemin 2-0. Molemmista maaleista vastasi kesän jättihankinta Kai Havertz, jolla on ollut suuria haasteita Englannissa. 21-vuotias hyökkääjä tuplasi samalla kauden maalimääränsä Valioliigassa.

Chelsea on piristynyt huomattavasti Thomas Tuchelin alaisuudessa ja joukkueen pelaaminen on parantunut valtavasti kokonaisuutena. Varsinkin puolustuspeli on ollut erinomaisessa muotissa.

Lontoolaisten loppukaudesta on tulossa jännittävä. Mestarien liigan lisäksi joukkue kamppailee edelleen tiukasti Valioliigassa eurosijoista, mutta asetelmat ovat varsin hyvät – tappioihin ei tosin juurikaan ole varaa. Ensi viikon lauantaina on edessä myös FA Cupin finaali Leicesteriä vastaan.

Jännitettävää riittää myös Realin leirissä. Kaikkien kompastelujen jälkeen se taistelee yhä La Ligan mestaruudesta, kun eroa sarjakärki Atleticoon on vain kaksi pistettä, kun jäljellä on neljä kierrosta. Realin onneksi tasapisteissä oleva Barcelona kohtaa tulevana viikonloppuna Atleticon.

Madridilaisten leirissä on riittänyt valtavasti haasteita kauden aikana. Se on kuitenkin todella monissa liemissä keitetty seura, jonka DNA:ssa on eurokentillä menestyminen.

Joukkueen formi on ollut viime aikoina ollut hyvä, vaikkakin se jäi huhtikuun lopulla maalittomiin tasapeleihin Betisiä sekä Getafea vastaan. 

Realin edellinen tappio on tammikuulta. Tämän jälkeen tappiottomia pelejä on kertynyt peräti 19 putkeen, vaikka se on kohdannut muun muassa Atleticon, Barcelonan sekä kahdesti Atalantan ja Liverpoolin kahdesti. Varsinkin puolustuspeli on toiminut hyvin ja Real onkin erittäin vaikeasti voitettavissa. Sen sijaan haasteet ovat olleet hyökkäyspelaamisen suhteen.

Keskiviikon asetelma on selkeä: Real tarvitsee vähintään yhden maalin, kun taas mahdollisimman pitkään maalittomana etenevä peli sataa Chelsean laariin. Lontoolaiset ovatkin suosikkeja, sillä joukkueen hyökkäyspäästä löytyy ruutia ja maalien tarve avaa paikkoja espanjalaisten haavoittuvasta puolustuksesta.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan? 


Casumo jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja