Jalkapallo

Wales ja Englanti lyövät B-lohkon pakettiin tiistaina

28.11.2022. Lohkovaiheen kolmas ja viimeinen kierros potkaistaan käyntiin tiistaina. B-lohkon päätöskierroksella MM-kisojen suosikkeihin lukeutuva Englanti kohtaa alavireisen Walesin. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Wales – Englanti

B-lohkossa jatkopaikoissa ovat kahden kierroksen jälkeen kiinni Englanti ja Iran. Englanti johtaa lohkoa neljällä pisteellä ja Iran on toisena kolmella pisteellä. Yhdysvallat on lohkossa kolmas kahdella pisteellä ja perää pitää Wales yhdellä pisteellä. Wales tarvitsee täten tiistain ottelusta voiton, jotta jatkopaikka olisi edes teoriassa mahdollinen.

Wales aloitti turnauksen 1-1-tasapelillä Yhdysvaltoja vastaan. Kyseisen ottelun jälkimmäinen puoliaika on ollut turnauksen parasta ja aktiivisinta Walesia. Toiseen otteluun Irania vastaan joukkue lähti ennakkosuosikkina, mutta Iran ihastutti omalla hyökkäyspelaamisellaan. Iran oli joukkueista selvästi parempi ja keräsi pisteet mukaan 2-0-voitolla. Walesin ykkösmaalivahti Wayne Hennessey otti kyseisessä ottelussa suoran punaisen kortin ja on täten sivussa Englanti-ottelusta. Wales lähestyy otteluita puolustuspelaamisen kautta ja hyökkäyspelaaminen tuottaa puolestaan isoja ongelmia. Wales on tehnyt kisojen ainoan maalinsa rangaistuspotkusta.

Wales on maajoukkueena pelannut seitsemän peräkkäistä ottelua ilman voittoa. MM-kisoista ei ole voittoa irronnut ja Kansojen liigasta joukkue otti viiteen otteluun yhden tasapelin Belgiaa vastaan. Wales ei ole ikinä voittanut Englantia virallisessa maaottelussa. Joukkueiden 12 kohtaamisesta peräti 11 on päättynyt Englannin voittoon.

Englanti aloitti turnauksen iloisesti murskaavalla 6-2-voitolla Iranista. Kyseisessä ottelussa vakuuttanut hyökkäyspeli kuitenkin katosi toiseen otteluun, joka päättyi Yhdysvaltoja vastaan maalittomaan tasapeliin. Englannin maaliero on plussalla neljän maalin verran, joten tasapeli Walesia vastaan varmistaa joukkueelle jatkopaikan.

Englannin kannattajat kuitenkin vaativat tulosta, sillä Yhdysvaltoja vastaan joukkueen tekeminen oli todella aneemista. Lohkovaiheen kolmas ottelu antaa paljon suuntaviivoja mahdollisten mestaruushaaveiden suhteen. Maalipyssy Harry Kane on vielä turnauksessa maaleitta. Hyökkääjä pelaa nilkka teipattuna ja hän sai suuren määrän kritiikkiä Yhdysvallat-ottelusta.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja