Jalkapallo

Tottenham matkaa keskiviikkona Manchester Unitedin vieraaksi

18.10.2022. Keskiviikkoiltana Valioliigassa saadaan nauttia Manchester Unitedin ja Tottenhamin välisestä kamppailusta. Joukkueet löytyvät sarjasta sijoilta kolme ja viisi, joten jaossa on massiivisen tärkeät pisteet. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä ilmaisvedolla!

Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Man United – Tottenham

Alkaneeseen viikkoon Tottenham lähtee sijalta kolme. Joukkue kiusaa Arsenalia ja Manchester Cityä neljän pisteen päässä kärjestä. Ailahtelevasti esiintyvä Manchester United on sarjassa sijalla viisi seitsemän pistettä Tottenhamia vähemmän keränneenä. Tosin joukkue on pelannut yhden matsin Spursia vähemmän.

Manchester Unitedilla on jälleen menossa heikompi vaihe. Hyökkäyspelaaminen on ollut viime aikoina todella heikkoa ja tehotonta. Sunnuntaina joukkue jäi kotona tasatulokseen 0-0 Newcastlen kanssa. Yhdeksästä ottelusta United on voittanut viisi ja pelannut yhden tasan. Maaliero joukkueella on pakkasella kahden maalin verran. Unitedilla on ollut alkukaudesta vaikeuksia ennakolta heikompia ja matalalla puolustavia joukkueita vastaan. Tottenham puolustaa erittäin alhaalta ja luovuttaa pallonhallinnan suosiolla Unitedille. Tämä ei lupaa kotijoukkueen osalta hyvää.

United on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa vain 13 maalia, mikä on kärkipään seuroista vähiten. Joukkueen nykyisellä hyökkäysarsenaalilla tulee pystyä parempaan, kuin 1,44 tehtyä maalia per ottelu.

Tottenham on kaikki kilpailut mukaan lukien kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Valioliigassa joukkue on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa Evertonista sekä Brightonista ja Mestareiden liigassa voitto irtosi Frankfurtia vastaan. Valioliigassa voitot ovat tulleet yhteismaalein 3-0. Lauantaina joukkue kaatoi Evertonin maalein 2-0 Harry Kanen ja Pierre-Emile Hojbjergin maaleilla. Tottenham on päästänyt tällä kaudella Valioliigassa omiin ainoastaan kymmenen maalia, mikä on sarjan paras lukema Newcastlen jälkeen. Lisäksi Tottenhamin maaliero on komea +12. Viimeisen viiden ottelun otannalla Tottenham on ollut sarjan paras joukkue neljällä voitolla ja maalierolla 12-6. 

Tottenhamin pelaaminen perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja tehokkaisiin vastahyökkäyksiin. Joukkueen tehokkain pelaaja alkukaudesta on ollut vähemmän yllättäen Kane yhdeksällä osumalla. 
Viime kaudella United vei molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset yhteismaalein 6-2. Alkukaudesta heikosti esiintynyt Cristiano Ronaldo teki viime kaudella neljä maalia Tottenhamin verkkoon. United on kaatanut Tottenhamin kolmesti peräkkäin.

Broidi


Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja